vineri, 24 iunie 2011

BOMBĂ: Referendum suspendat!

Deva, 24 iunie 2011
COMUNICAT DE PRESĂ II

Prefectul judeţului Hunedoara a solicitat în instanţa de contencios administrativ anularea
Hotărârii Consiliului Judeţean Hunedoara nr. 95/2011


Prin acţiunea cu nr. 4975/24.06.2011, prefectul judeţului Hunedoara a solicitat Tribunalului Hunedoara, Secţia Comercială şi Contencios Administrativ şi Fiscal anularea Hotărârii Consiliului Judeţean Hunedoara nr. 95/2011 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului judeţean în vederea consultării cetăţenilor cu privire la desfiinţarea judeţului Hunedoara.
            Până la soluţionarea acţiunii mai sus menţionate, Hotărârea Consiliului Judeţean Hunedoara este suspendată de drept.
            “Având în vedere caracterul acestei Hotărâri a Consiliului Judeţean, considerăm că nu au fost respectate nici prevederile legii privind transparenţa decizională, cetăţenii judeţului Hunedoara având dreptul de a lua act de proiectul privind desfiinţarea judeţului Hunedoara.
Ori, în această situaţie, cetăţenii judeţului Hunedoara nu pot să-şi exprime opiniile, sugestiile şi propunerile privind proiectul de desfiinţare a judeţului” a precizat prefectul judeţului, Dl. Attila DÉZSI .

             
                                                                                   Biroul de presă


22 de comentarii:

  1. Ce dragut...numai la noi se putea intampla asta...Uite referendumul, nu e referendumul!!...Ce ne mai distram!!...Da, da.....mai vrem ...mai vrem...Ce tari suntem!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am înţeles nimic şi nici nu mă străduiesc până luni. Propun să facem un alt referendum, care să conţină următoarea întrebare sau poarte au cititorii alte sugestii. De exemplu, cetăţenii judeţului ar putea fi chemaţi la urne să răspundă la următoarea întrebare: "Sunteţi de acord ca firmele deputatului Viorel Arion să reducă numărul de contracte cu statul de la 265 la 0?".

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă rog, am scris "poarte" în loc de "poate"...

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasand gluma sau greata la o parte...parca am fi in Caragiale...Tipătescu: (terminând de citit o frază din jurnal) "... Ruşine pentru oraşul nostru să tremure în faţa unui om!... Ruşine pentru guvernul vitreg, care dă unul din cele mai frumoase judeţe ale României pradă în ghearele unui vampir!...".....Iar eu cetateanul "neturmentat" in acest caz....as dori sa intreb...Va fi sa nu Va fi REFEREDNUM! - Hamlet...aceasta-i intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuze...am scris gresit REFERENDUM...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bietii cetateni ai judetului Hunedoara!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. "Daca tu nu vrei REFERENDUM, noi VREM!"...Sa ne întoarcem la voievodate şi cnezate ca pe vremea lui Dragoş, Gelu, Mo-numerut, Glad şi alţii?...Nu este în felul propus de "conducatorul iubit" o descentralizare, ci o mai mare centralizare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pana la urma, tot cetatenii trag....un referendum as face, da' cu alta tema/teme...insa reorganizarea presupune mult mai multe, pe care nu le stie nimeni/nu le stim noi acum...inainte insa de a spune daca vreau sau nu o reorganizare a aparatului administrativ (ca de fapt judetul nu-l ia nimeni, ramane tot aici) as vrea sa stiu ce variante as avea...ca mi-e frica de vrabia de pe gard da' nu-i bine nici cu cioara din mana...

    RăspundețiȘtergere
  9. Poat-sa fie, poat-sa nu fie, oricum nu ma-si duce, cu inca 90 % din populatia judetului. Ar fi din nou niste bani aruncati in vint.

    RăspundețiȘtergere
  10. @alin (şi-cum-te-o-mai-chema): eşti simpatic, dar cam hoţoman! Sloganul meu de campanie pentru Primăria Deva, FURĂM ÎMPREUNĂ!, însemna să fur EU şi să împart cu VOI (eventula). Dar nu să mă las furat, asta NU.
    Pentru istorie, ia uite aici, cum se fură ideile:

    Iasi spunea...
    Buna ziua
    Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
    Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
    Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

    23 iunie 2011, 17:56
    alin bena spunea...
    Stimate don Costică, uăi prietine, aş fi de acord, da îi o problemă. La noi, la Deva, linkul potrivit ar fi:

    http://oraselulnebunelul4X4.blogspot.com/

    aşa că îngăduie, rogu-te, ca înainte de a accepta să-l consult şi pe primar (la un doctor de cap).
    No, miersi pentru înţelegere!

    23 iunie 2011, 19:29

    Aşa că, dragă @alin, ce să zic: eşti hoţ, deci ai putea să intri în echipa mea de campanie! Cu un pic mai multă grijă pentru gramatică, totuşi. Furaţi, furaţi, că idei mai am!

    RăspundețiȘtergere
  11. apropo de gramatică: eventula? ce-i aia? eventual, desigur!

    RăspundețiȘtergere
  12. Alin :))))))))))))).
    Accept invitatia, cu gramatica am sa ma straduiesc, dar la referendum tot nu voi participa.Astept ideeile noi sa am ce fura.
    Ps. Crearea blogului a fost o gluma. Daca vrei ti-l vind :)
    Pseudoalin.

    RăspundețiȘtergere
  13. @alin : ești într-adevăr român frate ! Trăiești conform cu ăia din Miorița(nu căuta pe Google că nu-i o persoană !). Nu-i de mirare că nu se mai schimbă nimic prin clasa politică (cu votanți ca tine) ...
    Dau ăștia o lege ca de mâine să purtăm toți tricouri pe care să scrie "sunt un fraier" și matale o să sari să-ți cumperi cât mai multe că tot nu ai ce face (fatalitate!).
    Dacă n-ai înțeles la ce mă refer, te rog să iei la rând manualele școlare și o să înțelegi(poate, cândva) .

    A. Maximus

    RăspundețiȘtergere
  14. Asta este ...traim in tara lui Basescu si suntem sclavii lui. Ceausescu a fost pus la zid pentru genocid...dar Basescu Traian a facut adevaratul genocid cu toti romanii...incepind de la bebelusi,bugetari care includ toate categoriile profesionale...medici,asistenti,profesori,politisti,jandarmi,pensionarii care dupa o viata de munca i-a umilit ,...si lista contitua.Oare ne mai poate mira ceva??!!...Romania!!....tara unde se poate intampla... orice...oricand...fara sa reactionam.

    RăspundețiȘtergere
  15. "O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!"....Mihai Viteazul

    RăspundețiȘtergere
  16. D-ra Sorina Serban, aproape ca ati ajuns in faza in care sa intrebati si sa raspundeti tot dumneavoastra pe acest site ... Apropo, va faceti incalzirea pentru o noua campanie electorala? Asta pentru ca stiu toti hunedorenii ca in 2008 ati fost TRUP SI SUFLET langa Hada? La cat de multe a realizat Hada pentru Hunedoara o sa cam aveti de lucru la anul ... Asta daca nu va schimbati partenerul si n- ar fi de mirare, e in obiceiul dumneavoastra ....

    RăspundețiȘtergere
  17. Din respect pentru Alin Bena, nu voi comenta cele scrise...voi spune doar atat...anonim inseamna si fara personalitate. Nu imi va fi rusine niciodata de numele meu si de ceea ce am facut. Dar acesta nu este un site pentru astfel de discutii. Si fi sigur ca daca as candida pentru ceva as avea in mod sigur mai multe voturi decat domnia ta. Si asta pentru ca sunt o dulce...si am personalitate.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sorina cea DULCE si cu PERSONALITATE , intrebarea era daca si la anul ii mai RIDICI MORALUL lui Hada ca si in 2008 ? Sau responsabila acum cu RIDICATUL este Oana Alma Print ( alta fata DULCE si cu PERSONALITATE , femeie serioasa , maritata ) care pe moment este FAVORITA SULTANULUI ....
    Daca iti propui sa candidezi la ceva o sa aduni o multime de voturi : sunt multe FETE DULCI SI CU PERSONALITATE in Hunedoara . Unele isi etaleaza PERSONALITATEA pe la Satuhalm , altele pe la Ilia , altele pe la Orastie.....

    RăspundețiȘtergere
  19. Inteleptul meu anonim, nu stiu ce motiv ai sa continui sa acuzi..As vrea sa spun doar atat...suntem cu totii oglinzi… unii prin ceilalti. In momentul in care acuzi, trebuie sa stii ca o parte din raul acuzat la cel de langa tine, se regaseste intr-o anumita proportie si in tine insuti. Aici e paradoxul…cand detestam cu atata inversunare de fapt ne detestam pe noi insine in oglinda, ceva din noi...

    RăspundețiȘtergere
  20. Foarte interesant un prefect ilegal(angajat politic-intr-o organizatie ilegala pe criterii etnice) se pronunta asupra legalitatii ! :(((

    RăspundețiȘtergere
  21. Stimaţi anonimi, vă rog din trup şi suflet: nu-mi alungaţi doamnele şi domnişoarele de pe site! În ele mi-e nădejdea, în ele mi-i speranţa, în ele mi-e iluzia. Dacă doriţi să luaţi în seamă rugămintea mea, aş aprecia...
    Cu drag, vă mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua,

    As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

    De asemenea daca mai detineti si alte bloguri si doriti putem sa facem schimb de link si cu acelea.

    Eu as dorii sa na adaugati cu link-ul http://www.online-anunturi.com , numele Anunturi
    Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

    RăspundețiȘtergere