joi, 23 iunie 2011

S-a decis: 24 iulie, referendum în judeţul Hunedoara - cu UPDATE delicios!

Consilierii judeţeni au votat astăzi, cu 23 de voturi PENTRU şi 8 ÎMPOTRIVĂ, organizarea referendumului în judeţul Hunedoara.
Referendumul se va desfăşura în data de 24 iulie 2011, în cele 69 de unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului.
Cheltuielile privind organizarea şi desfăşurarea referendumului vor fi suportate din bugetul judeţului Hunedoara  şi au fost estimate la 200.000 lei (2 miliarde lei vechi).
Locuitorii judeţului Hunedoara sînt chemaţi să se pronunţe cu DA sau NU la următoarea întrebare:
„Sunteţi de acord cu desfiinţarea  Judeţului Hunedoara?”

UPDATE: chestia delicioasă este că, în ciuda Hotărîrii adoptate astăzi de Consiliul Judeţean, primăriile din judeţ NU SÎNT OBLIGATE să organizeze referendum, fiindcă nu sînt subordonate, în niciun fel, Consiliului Judeţean (C.J.). Reamintesc faptul că la întîlnirea de ieri dintre primari şi preşedintele C.J. au absentat 13 primari, 2 au votat împotrivă şi 9 s-au abţinut. Absenţa de marcă: Primăria Deva. Dacă în municipiul reşedinţă de judeţ referendumul ar fi boicotat, consilierii judeţeni ai USL şi preşedintele Mircea Ioan Moloţ s-ar umple de penibil. Credeţi că e o tentaţie la care să reziste primarul Mircia Muntean? Nu prea mai are multe metode, nu atît de spectaculoase, de a-şi plăti poliţele. Oare ăsta să fie motivul pentru care Mircia a convocat o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Deva pentru luni, 27 iunie? Respingerea referendumului în Deva? Eu aş risca un pronostic: DA! Cine mai ţine pariul?

2 comentarii:

  1. NUNU zice
    Pariu pe 5 kile de recas sec rosu ca Mircia nu are atata sange in instalatie cat sa boicoteze referendumul.Mai mult si el vaneaza fotoliul lui Molot, asa ca nu are interesul sa se lupte cu Ostaficiuc sau cu Falca. Zi ca accepti pariul.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Nunu: nu doar că accept pariul, dar plusez cu încă 5 kile de recaş alb demisec! Se mai bagă cineva cu pariuri la bursa vinului?

    RăspundețiȘtergere