miercuri, 31 august 2011

Albă ca Zăpada şi cîţiva pitici din judeţul Hunedoara (II)

Îmi cer mii de scuze pentru că nu voi putea onora astăzi promisiunea făcută, de a-i nominaliza pe cei 4 pitici de Hunedoara ai Albei ca Zăpada, anunţaţi AICI. O voi face mîine, cu siguranţă. Treburi urgente mă cheamă în altă parte! Pînă atunci, vă dau un citat şi o fotografie. Seară faină vă doresc!

un citat:
Alba ca Zapada nu e un partid cum e Partidul Poporului, inventat intr-o garsoniera a unei televiziuni. Trebuie sa fie o miscare care chiar sa conteze, sa vina de la firul ierbii si sa tina cont de o realitate in miscare. O sa vedeti, probabil, in lunile urmatoare, mai multa miscare decat pana acum. In societate, in jurul dvs. Daca va uitati pe Realitatea TV si pe Antena 3 s-ar putea sa n-o vedeti. Mai sunt si alte canale pe care oamenii se pot exprima. Dar uitati-va in jur, e mai simplu. Prieteni, chiar dusmani.”
                                                                                              Sebastian Lăzăroiu, ministrul Muncii (PDL)
şi o fotografie:


                                                                                                                                           (va urma!)

Un comentariu:

  1. Asta-i unul dintre pitici. In timpul asta, piticul de la Consiliul Judetean, 'cica s-a apucat de strans semnaturi sa nu care-cumva sa se desfiinteze judetul. Si-a inceput de prin Aninoasa. Mester piticul carmaci! Subreda corabia! Dupa ce-au inceput sa-i sara din oameni peste bord, sigur ca vor mai parasi si sobolanii corabia care se scufunca. Bine fac. Poate se dumiresc si oamenii ce-i macina cu adevarat pe alesii ros'-galbeni! Numai ca astia vor iesi cam izabel, nu ca imaculata zapezii, ca-s aceiasi. Doar se redistribuie...

    RăspundețiȘtergere