luni, 5 septembrie 2011

Dovada că am făcut alegerea corectă!

Mesajele de mai jos sînt, toate, ale unui JURNALIST din presa scrisă + tv.  
Cît de jos a ajuns presa? Vă spun: mai jos chiar decît lumea politică, dacă vă puteaţi imagina că există mai jos de-atît!

 Vă voi povesti îndelung, că am vreme şi exemple berechet. Va fi sen-za-ţio-nal!

Deocamdată savuraţi mesajele, în ordinea sosirii lor:








Sa vorbim de ipocrizie...Pleci pentru ca Arion ti-a oferit 3.000 de euro pe luna..De asta pleci..In rest...DEMAGOGIE
De la Anonim despre Adio, pe mîine! Şi ieşirea din ipocrizie., la 11:43

Ai optat pentru PDL. Si nu din motive de ideologie ci pur si simplu pentru BANI. Arion ti-a oferit 3.000 de euro lunar. Vei lasa comentariul asta? Sau vei continua sa umbli cu CIOARA VOPSITA?
De la Anonim despre Adio, pe mîine! Şi ieşirea din ipocrizie., la 18:11

Interesant cat de BOU a putut sa fie ARION..Sa-ti ofere 3.000 de euro pentru NIMIC! Si asta pentru simplu fapt ca nu ai CREDIBILITATE! Cum vei putea TU sa faci campanie electorala pentru Arion cand l-ai injurat la Antena 1 ! IN plus, nu te vad EMANAND mare strategie electorala pentru ca Arion sa castige primaria Hunedoara!

De la Anonim despre Adio, pe mîine! Şi ieşirea din ipocrizie., la 18:15
ALIN BENA, TATOV (adica ai trecut pe invers), PDL pentru 3.000 de euro pe luna. Mare deontolog, mare caracter! Dupa ce ai luat de la Marginean o caruta de bani pentru NIMIC !Bai, macar nu te mai da mare jurnalist! Nu mai da lectii de moralitate ! JEGULE! Treci acolo langa Lepadatu si Ciocan si vezi de treaba ta! Esti de-a dreptul JENANT!
De la Anonim despre Adio, pe mîine! Şi ieşirea din ipocrizie., la 19:14


Bine BENA...am vazut ca-mi dai DELETE...Oare poti sa faci asta si pe site-ul MESAGERULUI HUNEDOREAN? Lumea va afla cine esti TU! MA astept sa vad cum iti va lua fiica ta apararea! TATI...TE IUBESC !!! HA HA HA! VERTICALULE!
De la Anonim despre Adio, pe mîine! Şi ieşirea din ipocrizie., la 19:39


7 comentarii:

  1. Omu' îmi pare mai degrabă finanțist decât jurnalist. Nu cred că-l nemulțumește culoarea politică . Mai iute e supărat rău , da' RĂU de tot pe suma de bani pe care o vehiculează.

    Nu pot să mă abțin să nu-l întreb : TE OFTICI ?

    A. Maximus

    RăspundețiȘtergere
  2. Of, Alinelule, in ce te bagasi?Daca asta ai ales,nu-i baga in seama. "Apa trece, pietrele raman".Sunt rari oamnenii ca tine in lumea asta.
    Draga

    RăspundețiȘtergere
  3. O iei si pe Monalise Hihn, nu de alta dar se sperie copii cand o vad la televizor ,iti doresc bafta in continuare domnule Alin Bena ,si voi citi in continuare cioara vopsita,care sunt pitici 3 si 4?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sora lui (caci Ioana Bena este sora lui, nu fiica) nu are de ce sa ii ia apararea lui Alin. Da, il iubesc cum nu se poate imagina si asta, in mare masura, pentru ca a fost intotdeauna si va fi intotdeauna un om profund moral. Ceva care va depaseste, micut anonim ziarist ofticat. Sa auzim deci numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si uite-asa, draga Aline, ies la rampa toti micutii hitleristi fara nume, agitind topoarele. Multe spume la gura mai are si "breasla" asta...
    Dar sti cum e...Cinii latra, carvana trece, etc, etc. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nea` Bena, in ciuda faptului ca am fost colegi o scurta perioada de timp in antena si am avut noi opinii diferite, eu iti urez multa bafta, sunt convins ca la orice partid te-ai duce, ai avea ceva de spus.Nu cred ca rautatile diferitilor ,,juranlisti,, ar trebui sa te puna pe ganduri.
    Oamenii sunt oameni, nu o sa poti sa-i multumesti pe toti.Din partea mea, numai bine si multa bafta.

    cu respect.Damiean Cristian

    RăspundețiȘtergere