vineri, 10 februarie 2012

Senatorul Cosmin Nicula (PSD): unii liberali au probleme cu capul!

Senatorul PSD Cosmin Nicula (foto) agreează discursul prezentat in faţa Parlamentului de preşedintele său, Victor Ponta, cel care a fost reprezentantul Opoziţiei la momentul învestirii cabinetului Ungureanu

“Mi-a plăcut discursul preşedintelui Ponta şi chiar sunt mândru că a demonstrat un echilibru politic de care era nevoie. Deocamdată avem nevoie de linişte pentru a organiza alegerile locale şi nu de declaraţii populiste şi fanteziste ale unor vânători de imagine publică. Dacă există liberali care induc ideea că preşedintele Ponta este omul lui Băsescu, înseamnă că aceştia au probleme cu capul şi îi sfătuiesc să-şi vadă de treabă."
Citiţi declaraţia completă AICI

Un comentariu:

  1. De acord partial cu parerea senatorului, mai putin in punctele esentiale:
    1. prin actiunile sale, PSD induce ideea cu omul lui Basescu;
    2. problema mea este - cat i-au costat cei care l-au echilibrat? fiindca cred ca l-au echilibrat cam mult si le va fi cam greu sa raspunda la intrebarea cum de un politician (un produs ptr.marketingul politic) s-a "rebranduit" asa de brusc si ce motive si interese stau in spatele acestei actiuni. Spre deosebire, vezi mixul PDL, care a "echilibrat" guvernul (dar alt guvern si nu cel de dinainte), dar l-a mentinut "dezechilibrat" pe Basescu,acesta mentinandu-si, in majoritatea punctelor, discursul, mai mult, introducand un nou dezechilibru in discutie: necesitatea avansarii tinerilor in politica. Ma distreaza cum incearca USL sa "echilibreze" aceasta ultima tema cu discutii savante despre competenta, experienta,un tanar nu poate avea "avere" etc. Fraierilor! Tinta e in alta parte! "Echilibrati" voi o generatie de 18-25 ani, ca de-abia l-ati echilibrat, cu sfortari, pe Ponta la 43(multam, Daciana!). Succesuri! Apropos, in aceeasi directie, cred ca este cazul sa depuneti eforturi din ce in ce mai intense in sensul convingerii crestinilor ca Iisus este Cel nascut si nu facut. Si mai mari succesuri in aceasta dificila problema de target! Topaiti, topaiti! - mai ales dupa toate zburatoarele si veti parafraza cu mandrie: "USL! My love! Am infrant!"

    RăspundețiȘtergere