marți, 3 aprilie 2012

BREAKING NEWS: Moloţ şi Nistor se înscriu în PDL!

Invazia de PDL-işti care se înscriu în USL i-a sufocat, efectiv, pe co-preşedinţii Laurenţiu Nistor (PSD) şi Mircea Moloţ (PNL). Ei s-au trezit, deodată, în minoritate în USL, şi se plîng că nu mai pot scăpa de corupţii, tăietorii de salarii, şmenarii de licitaţii şi hoţii portocalii care s-au înscris masiv în USL.
De aceea, în această dimineaţă, urmaţi de o mînă de liberali şi pesedişti devotaţi, cei doi au făcut cereri de adeziune la PDL, unde sînt mai puţini PDL-işti decît în USL, în tentativa de a reface, în interiorul acestui partid, adevăratul USL, sub numele de Partidul Unităţii Liberale Adevărate.
Vom reveni cu amănunte!

3 comentarii:

  1. Pai si restul un' sa ma plece? Ca or ratat si migratia de Ziua Pasarilor. Poate mai la toamna. Pana atunci poate le mai vin si idei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai,fratele meu, pe mine ma apuca durerea de cap.A innebunit lupul! Pe cioara o fi protejind-o Sf. Cuvios Sofronie dar pe noi, cui ne lasi? Cu atitea stiri nebune singura noastra sansa e spitalul Zam !Asta daca nu cumva facem hepatita pe motive de scirba totala fata de onor politicienii nostrii !

    RăspundețiȘtergere
  3. pfoaiii ce vrajeala de popa beatauzi nene iancule chiar ca a inebunit lupu MOLOT la pdl ha no hai ca asta chiar este de emisiunea VREI SA FI MILIONAR

    RăspundețiȘtergere