duminică, 22 aprilie 2012

Orele curg complicat...

...pentru profesorii de matematică.

Revin!

* ore lungi de negocieri ale profesorului de matematică cu colegii de alianţă.
Ideea de bază a profesorului: NUMAI NOUĂ!
VOUĂ NIMIC!

Şi uite că merge.

Ehehe, şcoala făcută la timpul ei e lucru mare,
don Panfutie!

Felicitări, domnule profesor Moloţ! La revedere, tavarisci din PSD!


Şi dacă vă pasionează să aprofundaţi subiectul, să citiţi despre cum a încălecat PNL-ul un partid de talia PSD-ului în judeţul Hunedoara, vă recomand ceva proaspăt:

Cazacu, atac direct la Nistor și la primirea lui Păran în USL
Nemulțumirile din PSD ies la suprafață
Fostul lider al PSD Hunedoara, Florin Cazacu, a făcut câteva remarci dure la adresa modului în care este condus în prezent partidul și a reproșat faptul că social-democrații, deși au cea mai mare popularitate în rândul alegătorilor din județ, au primit cele mai puține funcții în urma negocierilor din cadrul USL.
Declarațiile au fost făcute ieri (sîmbătă, 21 aprilie- n.n.), în cadrul Conferinței județene a PSD la care au participat delegați din toate organizațiile locale.
„Vreau să văd o Organizație PSD Hunedoara puternică. Vorbesc de PSD și nu vorbesc în acest moment de USL. Pentru că nu avem candidat noi, PSD-ul, la președinția Consiliului Județean, nu avem la primăria municipiului reședință de județ, nu avem candidat la municipiul Hunedoara, trei funcții foarte importante, care ne dădeau șansa să fim din nou prima forță politică a județului Hunedoara. Este paradoxal că avem cele mai multe voturi și cele mai puține funcții”, le-a vorbit Cazacu pesediștilor veniți la conferință din tot județul.
Citiţi continuarea AICI.

4 comentarii:

  1. asa va trebuie daca ati facut alianta cu......PNL !
    daca pana acum nu v-ati convins ce fel de oameni sunt liberali!!!!stati linistiti ca tot noi castigam adica PDL-ul

    RăspundețiȘtergere
  2. D-le ing. Bena, aveti o gresala, voita sau nu: la ora 5 nu este de fapt 5 ptr. ca 9! = 1x2x3x4x5x6x7x8x9 ceea ce, evident este diferit de 36. In ce-l priveste pe cel la care va referiti, nu cred ca poate gandi la plural(noua), ci se limiteaza la "mie"/
    In rest, imi plac din ce in ce mai putin strategiile de campanie:1.USL invata sa pescuiascca, dar nu e intotdeauna sigur de ceea ce prinde 2. Partidul dvs. e din ce in ce mai inteligent, banuiesc ca in urma asimilarii ramurii de "historical intelligence"(in Brit style), reusind sa compileze chestii din antichitate, alaturi de cea cu pane - circus cu care se lupta de vreo 2 ani, aflandu-se intr-un efort sustinut de aplicare a problematicii cu "divide et ...restul. Intre timp, se da de ceasul mortii sa ne convinga de faptul ca in tara asta egalitatea este pentru toti, dar nu pentru catei sau ca unii sunt mai egali decat altii si de!, daca tara nu are nu va da nimic sau doar 15% din obligatii, in schimb va cere, nici macar discretionar, 25% de la toti, ca asa vrea muschii ei(lor)(Apropos, imi puteti explica totusi de ce, daca in 2011 si 2012 bugetele majoritatii institutiilor publice au fost cel putin la valoarea nominala din 2009 a fost necesara reducerea otova a salariilor? si de fapt ceea ce trebuia cu adevarat, restructurarea lor si reducerea reala a personalului nu a avut loc?). Pe tema restituirii proprietatilor tin sa va anunt ca, daca se va adopta legea asa cum este propusa, pe mine unul m-ati pierdut sigur ca votant la parlamentare (la locale mai vedem, ca-i alta mancare de peste) si, in functie de ce mai faceti pana la toamna, sper totusi sa nu ma convingeti sa votez opozitia. Sper ca veti putea ridica problema aceasta cu legea restituirilor si sa induceti un curent de opinie pentru neadoptarea ei in forma propusa, pentru ca alaturi de faptul ca este o monstruozitate morala este si o colectie monumentala de argumente ilogice in sustinerea sa, pe care le aud din gura prim-ministrului si a ministrului de finante (oare mai stie cineva in tara asta impartirea si inmultirea?). Pe tema asta s-ar putea sa imi permit sa va trimit un mail cu argumentatia mea, cu care sper sa nu deranjez prea mult.
    Tot cu parcimonie(7*8), Hristos a inviat! si toate cele bune dvs. si familiei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat a-nviat! Mulţumesc pentru urări, vă doresc şi eu toate cele bune!
    Şi acum:
    a) Sînteţi extraordinar(ă?)! Cred că nici profesorul de matematică (ACELA)nu mai ştie să calculeze radical din 9 factorial! Aveţi dreptate, e precum spuneţi.
    b) PARTIDUL MEU? Slavă Domnului, nu sînt membru al niciunui partid. Şi mă felicit în fiecare clipă a vieţii mele pentru asta!
    c) De acord, "reducerea otova a salariilor" putea avea, cred, o alternativă mai inteligentă, mai nuanţată, mai corectă în termenii costuri/eficienţă socială. Deci nu mă simt dator să argumentez eu justeţea soluţiei găsite de Guvern. Au făcut-o politicienii şi o vor face pînă la supra-saturaţie! Cu ce nu pot fi, însă, de acord, este campania vocală a unor căpuşe mediatice care, în loc să susţină un dialog raţional şi argumentat pe această temă, cu posibile soluţii viabile, se dedau la bocete şi lamentaţii ipocrite, de un populism de joasă speţă, cu un singur scop: să culeagă voturile credulilor. Care n-au timp să calculeze, cu creierul propriu, radical din 9!.
    d) Ceva mi-a zgîriat retina în comentariul dumneavoastră dens: asocierea cuvintelor "partid" şi "inteligenţă". Termeni mai pastelaţi, ca variante: "dibăcie", "şmecherie", "adaptabilitate"? Zic şi eu...
    e) Aştept cu mare drag mailul dvs. cu argumentaţia.
    f) E o onoare pentru mine să am cititori ca dumneavoastră.

    Încă o dată, toate cele bune vă doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zilele astea am fost cam ocupat, asa ca nu am avut timpul necesar a compune o argumentatie exhaustiva asupra subiectului, asa ca voi veni cu mail-ul peste cateva zile.
      Iertati-ma ca imi permit sa va spun, dar cred ca pareti (nu zic ca sunteti) prea idealist pentru varsta dvs: Auditoriul credeti ca este corespunzator pentru ce sustineti la c)?. Macar atat au asimilat si politicienii nostri: alegerile se castiga NU cu voturile celor pe care dvs. vi-i doriti ca auditoriu. Din pacate nu le-a explicat nimeni ca de guvernat, se guverneaza nu cu cei cu care se castiga alegerile, dar intotdeauna pentru toti. Cat despre unii care au luat decizia de "radem tot" (nu neg necesitatea actiunii) credeti ca ar fi capabili sa explice "raţional şi argumentat"? De fapt, ar fi trebuit sa o explice tot asa cum ataca ceilalti. Din pacate, au facut o struto-camila din explicatii, care au nemultumit pe toata lumea (ceea ce dovedeste ca, in mod real, imensa majoritate a politicienilor romani habar nu au de segmentarea votantilor si caror segmente din populatie li se adreseaza si le cer votul- sa le spuna dracu cineva ca asta este rolul sondajelor de opinie: sa afle dorintele si opiniile segmentului(lor) de populatie pe care ii considera potential votanti si nu sa afle procentele pe care le au. Altfel nu vor avea habar niciodata de ce au aceste procente si mai ales de ce cresc sau scad si cum sa le influenteze. De fapt, cred ca o mica coterie dintre ei stiu chestia asta. Pe ceilalti, cine ii opreste sa citeasca o carte despre marketingul politic si despre alegerile din alte tari, bibliografia este chiar prea vasta, e adevarat, majoritatea in alte limbi, dar disponibila chiar si pe web? Le dau un pont de baza in strategia si tactica electorala: intr-o problema spinoasa, gen religie, avorturi,...opinia exprimata trebuie sa fie transanta, pentru ca altfel nimeni nu mai intelege nimic si, de fapt, pierzi din ambele parti ale societatii)
      In ce priveste faptul de a nu fi membrul niciunui partid, eu nu ma mandresc cu asta, ci cred ca a fost din partea mea dovada unei mici lasitati. Ar fi trebuit sa incerc, poate as fi putut contribui cu ceva pozitiv, macar sa ma conving de la sursa ca e imposibil, dar de fiecare data cand aveam intentia intervenea ceva care imi aducea aminte ca, desi accept ca viata asta este gri, pentru a putea trai onorabil si decent eu trebuie sa vad albul si negrul care compune griul (mai pe romaneste, chestia cu laturile si cu ingurgitorii acestora). Am cam exagerat, voiam sa va scriu in 5 minute, si uite ca am pierdut prima repriza din Real-Bayern. La puctul a): ă este in plus. Cu stima, un intelectual (desi aparent sunt inginer).

      Ștergere