sâmbătă, 28 aprilie 2012

Vai, vai, ce ruşine!

Cum se poate una ca asta? Cel mai mare partid aflat la putere, începînd de ieri, adică PSD – să nu aibă candidat la funcţia de primar pentru Deva, capitala judeţului Hunedoara? Nici pentru primăria municipiului Hunedoara? Şi nici pentru preşedinţia Consiliului Judeţean  Hunedoara? Şi nici pentru aia..., nici pentru ailaltă... şi pe listele de consilieri mai la coadă... 

Unde-i gloria acestui mare partid al oamenilor cinstiţi şi truditori, femei şi bărbaţi, muncitori, ţărani şi intelectuali din oraşele, satele, ba chiar şi municipiile frumosului şi mănosului judeţ Hunedoara, cu ape cristaline şi vile falnice ce rîd în soare?

Noroc de comuna Rapolt, don Panfutie, cu racolarea primarului PDL. Doar aşa dacă mai puteţi să cîştigaţi o primărie, că altfel vă uitaţi la camarazii de la PNL ca beţivul satului din halta Bretea la expresul de Viena.

Cosmine, sună-l, tată, pe şogorul de orgii TSD-iste, ajuns între timp prim-ministru, şi anunţă-l că icoana Sf. Panfutie, din biserica de la Bejan, nu mai miroase de multă vreme a mir ci a prins un suspect damf de oi şi capre. Poate-i curios de fenomen şi de salvarea turmei.

3 comentarii:

  1. Daca n-au invatat de la PDL...Doar se stie: PNL-ul se face prieten si cu dracu'pina trece puntea,asta, alegerile, dupa care Zdup! ia totul si ii da la o parte pe ceilalti fraieri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, dar sigur va avea un parlamentar. Pe pariu ca cap (am avut mare grija sa nu gresesc si sa pun aici "t" in loc le "p") pe lista. Ailalti sa se bata uninominal. Succesuri! Pana la toamna multa apa mai curge pe Mures in jos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa bre, nu va zbuciumati, ca tot le-o reusit ceva. PDL-ii or rezolvat problema bugetului pt. banii de reintregit salarii la bugetari, iar PSD-ul le va da banii! Ce conteaza ca n-au catindati intr-un judet care nu-i intereseaza decat pe unguri? Pentru guverne, in orice caz, e clar ca noi nu contam. Niciunul din noi, de-aci, pentru niciun guvern din tara asta.

    RăspundețiȘtergere