marți, 15 mai 2012

Sondaj - candidaţii pentru Primăria Deva

În sinteză, 1103 votanţi, pe 4 site-uri, au ales primarul Devei după cum urmează:


Pentru detaliile realizării sondajului, vedeţi postarea anterioară de pe Cioară (şi refaceţi calculele cu mîna proprie, dacă nu credeţi şi/sau vă e ciudă pe aritmetică!)

5 comentarii:

  1. Si Geoana era presedinte conforma majoritatii site-urilor in 2009.
    A. Maximus

    RăspundețiȘtergere
  2. Maximus, mare dreptate ai. Dar să vezi ce dreptate ai mîine dimineaţă, că s-a dat ordin pe unitate şi s-au aşternut sănătoşii la votat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai este un sondaj pe site-ul www.orasuldeva.ro. Iar sondajul de pe servuspress nu mi se pare corect din moment ce pe el poti vota de mai multe ori pe zi daca intri cu browsere diferite. Probabil asa se explica si numarul mare de voturi de pe acel sondaj

    RăspundețiȘtergere
  4. Precizări utile, mulţumesc. Le voi lua în calcul la următoarea evaluare, peste o săptămînă. Poate apar sondaje şi pe alte site-uri, vă rog să mi le semnalaţi. Măcar să ne facem o idee despre opţiunile mediului on-line. Mulţam, încă o dată.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai sa nu fim carcotasi ca pe sondajul publicat pe servuspress.ro nu se poate vota de mai multe ori chiar daca intri cu browsere diferite. Eu am probat acest lucru si n-am reusit. Nu ca mi-ar conveni, dar problema e ca pe toate aceste sondaje voteaza nu doar devenii iar la vot conteaza doar ei. :) Daca Cornel Poenar va ajunge/nu va ajunge (asa cum reiese acum pe acel sondaj) cred ca locuitorii Devei vor hotari pe 10 iunie. Oricum din se se vede el nu are nimic (deocamdata) nici cu PDL nici cu PNL nici cu PSD.... si nici cu PC. Surprize s-ar putea sa existe in condtiile in care la vot vor iesi pe 10 iunie mai mult de 50% din deveni.

    RăspundețiȘtergere