marți, 12 iunie 2012

S-a făcut dreptate...

...şi democraţia a fost servită! And the winner is:

3 comentarii:

  1. De parca as mai avea ce comenta...

    RăspundețiȘtergere
  2. D-le Bena, felicitari pentru victoria de la Hunedoara, desi in comentariul anterior nu mizasem pe ea ci pe alta, totusi am avut dreptate cu 1 din 3. Spectaculoasa, nene, victoria asta a USL! Si extraordinara participarea si rolul liberalilor. Tot timpul am avut incredere in clarviziunea si performanta lor!(economica, evident, nu te gandi ca legat de ceva mai cenusiu). Acum tocmai au dat mai mult de juma' de tara pe mana PSD (22 presedinti consilii judetene+1PC+Primaria Capitalei), mai bine ca pe vremea lu' Bombonel!(la primarii nu am analizat inca in amanuntime)
    Inainte, tot asa! Pana la victoria finala! Daca extrapolam rezultatele de la locale pe votul uninominal din toamna, Agarici Somnorici crede ca PSD va mai avea nevoie de el macar ca aliat la guvernare(pentru ca de candidatura la Presedentie numai naivii cred ca a fost vorba pe bune)?
    In rest, conform zicerii la vremuri noi-oameni noi, le doresc succes in schimbarea in bine a Romaniei, in ritmul asta mai au cam 2 luni pana ajung la portarul de la mine de la lucru (ma rog, la firma de paza)! Ou sont les neiges d'antant? Un picut de rabdare si le veti regasi de prin decembrie incolo, monsieurs liberales!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mulţumesc pentru felicitările legate de victoria de la Hunedoara, dar ele nu mi se cuvin absolut deloc. Nu am fost implicat în acea campanie şi în acea victorie.
    În rest, de acord cu dumneavoastră. Trăiască România care aşteaptă să i se dea!

    RăspundețiȘtergere