sâmbătă, 23 iunie 2012

Time-out


Doar un motiv dintr-o sută: judeţul Hunedoara este pe locul 2 în ţară după numărul de voturi obţinute de PP-DD (partidul ăla cu Elodia), la alegerile locale. Îl întrece doar judeţul Olt. Sînt mîndru, deci, că-s ardelean, hunedorean, devean, om al locului - cum ar veni. Sau român, la o adică. Fără supărare, mi-aş lua o pauză de pe Cioară, fiindcă zic că mi-aş putea pierde vremea mai cu folos. Vacanţă, deci. Ne-om revedea, mai pe răcoare, vă doresc cele bune! Aa, şi nu uitaţi să fiţi serioşi şi sănătoşi - dacă sînteţi deveni adevăraţi!

4 comentarii:

  1. Mda. S-a terminat campania, s-a terminat şi cu postările pe blog? Păcat.
    Nu e primul blog intrat în "pauză" după alegeri, da' pe ăsta chiar îmi pare rău să-l văd închis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, Denisa. Blogul ăsta n-a apărut în campanie şi nu se închide odată cu terminarea ei. Mă mai încearcă, periodic, un sentiment de zădărnicie. Ce tot frec de-amboulea tastatura pe-aici? Asta-i esenţa democraţiei, kila, care trage mai mult la cîntar. Piaţa cere castraveţi, cuie şi pînză de sac. De-aia mă mai supăr pe sat - şi n-am dreptate.
      Deci e doar o pauză de pescuit.
      Ce, credeai că las eu oamenii să se închine la Sf. Panfutie?

      Ștergere
  2. Fir intins!
    Va astept revenirea pentru ca banuiesc ca vom avea ceva evenimente interesante de comentat.
    P.S. Putem fi suparati pe sat, dar niciodata pe sateni. Nu ei sunt vinovati. Cu sentimentul de zadarnicie cred ca trebuie sa ne obisnuim daca facem parte dintre cei care incercam sa ii convingem pe oameni si nu sa ii pacalim. Oare ce zici: pentru o cauza buna n-ar merita macar sa incercam sa-i "zapacim"?
    Parcimoniosul

    RăspundețiȘtergere