joi, 5 iulie 2012

Boala oii căpiate

De două săptămîni durează seceta şi canicula. În crucea cerului e soarele arzător, nemilos. Ciuturile scot din fîntînă nămol. S-a raportat la post că ţăranii de pe Valea Orăştiei au găsit un delfin cu burta-n sus, umflat, zăcînd pe prundişul fierbinte. N-a mai putut fi salvat! Canicula i-a afectat grav sonarul – au decis trei gardieni publici, sosiţi transpiraţi la locul faptei, după ce i-au deschis capul cu brişca.  De asemenea, un grup de ciobani pedofili din zona Beriu a semnalat autorităţilor un fapt fără precedent: oile se învîrt brownian pe păşune, se duc şi se întorc fără scop şi sens, iar unele par că nu mai au cap, doar blană, picioare şi coadă. Iar căcărezele lăsate în urmă par a alcătui un fel de calendar mayaş, care anunţă sfîrşitul Lumii la începutul iernii, dacă iarna va mai veni vreodată pe Valea Orăştiei.
 
Ştirea seacă:
Doi parlamentari traseisti se intorc la PDL: Gheorghe David si Iosif Veniamin Blaga  (HotNews.ro) .

Doi parlamentari plecati din PDL in urma cu doua saptamini se intorc in partidul condus de Vasile Blaga: Gheorghe David si Iosif Veniamin Blaga (foto). Informatiile au fost confirmate de Vasile Blaga.
Deputatul Iosif Veniamin Blaga si senatorul Ghoerghe David au anuntat pe 26 iunie ca parasesc grupul PDL pentru a se inscrie in PSD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu