vineri, 16 noiembrie 2012

Hai, că n-a stat capră degeaba...

...la lansarea candidaţilor USL, pe scenă. S-a prostituat politic pentru binele cetăţenilor, a locuitorilor Hunedoarei:

Consiliul Județean (CJ) Hunedoara a aprobat repartizarea pe unităţi administrativ – teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru achitarea arieratelor, pe anul 2012.
Suma totală repartizată de CJ Hunedoara este de 5,1 milioane de lei, bani de care vor beneficia 11 primării din mediul urban și 25 din mediul rural. La municipii și orașe, cei mai mulți bani au revenit Primăriei Hunedoara, peste un milion de lei. -  www.hunedoaramea.ro

Trăiască primarul Hunedoarei, e un erou!  S-a sacrificat pe sine şi a pupat ghiulul grofului, în văzul lumii, pentru nevoile sărmanilor.

Castel medieval, judeţ feudal.

17 comentarii:

  1. Aveti demisia lui din PDL semnata sau va e ciuda ca se descurca? :))
    Eu nu vad nici un lucru rau in a colabora pentru binele celor care l-au ales, chiar daca e vorba de 2 persoane din 2 partide diferite, dar care ar trebui sa aiba numai asta in cap: BINELE CETATENILOR si NU orgoliile personale!!
    Bena, Bena... Voi in loc sa va aparati unul pe altul in PDL, tu dai cu pietre fix din sediul central. Cum sa mai fie PDl-ul pe val sau sa mai aveti oameni in el?? =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonime, mulţumesc că mă citeşti, deşi cred că ai ajuns din greşeală pe aici. Să-ţi explic cum e cu politica, fiindcă-i mai greu decît uitatul la Vocea României: dacă primarul îşi dă demisia din partidul din partea căruia a candidat, îşi pierde mandatul, îşi pierde funcţia de primar. Deci nu, Arion nu şi-a dat demisia. Este, în continuare, vicepreşedinte PDL şi primar.
      Doi: dacă lovesc în USL - sînt PDL-ist, dacă lovesc în PDL - sînt PDL-ist. Briliant! Mai vino seara pe la noi, că eşti simpatic.

      Ștergere
    2. Din câte înţeleg eu, milionu ăla este pentru plata unor arierate, aşa că bucuroşii de binele ce-o să se pogoare peste hunedoareni ar fi trebuit să-l vadă deja, că BANII ĂIA SUNT PENTRU CEVA CE DEJA S-A FĂCUT (oare de către ce firme?) în Hunedoara (şi multe binefaceri se văd în Hunedoara, ha, ha….).
      Acu, nime nu zice să-şi ia politicienii gâtu’, dar să apari în timpul campaniei electorale pe scenă alături de adversarii politici, cu care cică faci “echipă” pentru binele cetăţenilor, parcă te cam ia cu pântecăraie.
      Lăsati-o, băi, mai moale cu team work-ul şi team building-ul vostu, că pe vremea ailaltă-i zicea “adunarea oamenilor muncii” (aşa că fondul îndobitocirii era acelaşi, doar lemnul limbii s-a schimbat) şi, în plus, n-am prea văzut lei în haită (echipă), în schimb hienele se pare că conlucrează perfect (au team spirit).
      Dar dacă îl dă afară PDL, mai rămâne primar? Asta-i retorică, că, de dragul de a nu pierde cică un primar, n-o să se întâmple. În schimb o să rămână cu unu pe care atunci când ai nevoie de el – ia-l de unde nu-i şi când o să vrei să-l ţii departe – hop şi el, ca bărzăunele.
      Aline, s-or sătura vreodată partidele noastre de ăştia care de la strămoşii noştri n-au învăţat decât “ubi bene, ibi patria?
      Aline, dacă tot vrei să fi “împuşcat” din două părţi, n-o fi mai bine să faci sluj în ambele părţi? Poate în loc de ponoase duble, tragi foloase duble? Se pare că asta este soluţia în România. Vorba unuia: tragedia României este că bucile se mai schimbă, dar limbile niciodată.
      P

      Ștergere
  2. Alin Bena, PDL ? Chiar??? Uaauuuuu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uaauuuuu? Stai să vezi acum mirare: nu sînt membru al niciunui partid politic. Prefer să gîndesc liber, cu capul meu. Asta da uaauuuu!!!!

      Ștergere
  3. Ma frate ce oameni!!! Aici e vorba de primarul PDL si de tradarea lui cu USL si voi.... de Alin Bena va doare capu?! Ce-ot ingelege voi din politica asta ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au înţeles că-s PDL-ist, ce să înţeleagă?

      Ștergere
    2. Auzi, dar ce-au facut aia de la judet si cu aia de la primariile de-au primit banii dupa ce-au stat capra, vorba ta, nu scandalizeaza chiar pe nimeni? Bani publici targuiti pe influenta si retur in buzunare private. Si asta doar pentru ca majoritatea au fost atata de destepti incat sa-i voteze tot pe d-astia. Eu asa ceva n-am pomenit. Numai pentru ca-i vorba de ai de la putere decand lumea prin judetul asta nenorocit, totul e normal. Cand de fapt e vorba de oportunism si promiscuitate politica, de-a dreptul.
      Si-acu ca ma enervai o leaca, imi mai amintii ceva la fel de promiscuu si la fel de consacrat. Tot minunatul nostru judet si cu minunata-i urbe rezidentiala au mai dat si-o publicatie pe masura. Ia ghiciti voi ce ziar menajer, cu "jurnalisti" de marca-banu iau (si se mai si lauda cu asta) bani de la toata lumea politica bastinasa, numai sa nu-i "toace" cu cate ceva? Si ce mare ziarist de pe-acilea se mai lauda si ca nu exista "somnitate" locala sa nu-i raspunda la telefon? Decum sa-i reziste la dragalasenii...
      Poate-ti mai amintesti si tu cate ceva si despre genul asta de presa, ca prea-i menajezi pe ai de se vor colegi cu tine.

      Ștergere
    3. Om bun, cred că numai de Asociaţia Filateliştilor din judeţ nu m-am legat (încă!). Mă bucur că mă asmuţi să sar la gîtul "presei", să zic eu ca să nu zici tu. Am mai făcut-o. Deja sînt ca nebunul satului, ăla de vorbeşte singur pe drum şi se răsteşte la toată lumea. Ce vrei să-ţi spun despre presa "aia"? Că DA, ai dreptate, că DA, există? Că mi-e scîrbă de promiscuitatea relaţiei presă-politică, de ziariştii şpăgari şi şantajişti, la fel de mult cum îţi este şi ţie? Voi spune altceva: avem exact atît adevăr şi presă liberă cît ne putem permite.
      Vrem mai mult? Eşti sigur?

      Ștergere
  4. "Am vazut si la noi primari de ai nostri acum pe scena cu candidatii USL-ului, pentru ca acum se vede de fapt cine tine la partidul acesta.

    Golani de golani si le transmit si pe aceasta cale ca eu am vorbit cu presedintii organizatiilor respective: daca nu ii dati vor afara ii dau eu afara din partid.

    Nu au ce cauta in partidul nostru acum cand ne este greu, primarul din Suceava, sa nu se supere domnul Flutur si chiar daca se supara cu atat mai bine, il vad pe o alta scena si nu il vad dat afara din partid. Pai nu se poate, nu se poate cand ne este greu", Vasile Blaga la B1 TV - 19.11.2012
    HAI CA SE POATE!
    Parcimonios

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pariu că NU SE POATE? De ce?
      Fiindcă NIMENI nu are interesul ca Arion să fie dat afară din PDL.
      Pentru USL este convenabilă situaţia de acum, că Arion lucrează pentru ei şi clienţii lor, chiar din poziţia de vicepreşedinte judeţean al PDL (cu zestrea de informaţii din PDL aferentă, cu influenţa din PDL aferentă). E bine aşa.
      Pe de altă parte, PDL nu îşi poate permite să piardă pe unul din cei doi primari de municipiu din judeţ pe care îi are. Şi-ar înjumătăţi, practic, cu propria mînă, "succesul" de la alegerile locale.
      Aşa că, doamnelor şi domnilor, tango!

      Ștergere
    2. Scuze, n-am vazut raspunsul dvs. decat acum. Va multumesc de precizari.
      Oricum, suntem perfect de acord.
      Exact asta ziceam si eu. Blaga: "pai nu se poate, nu se poate ..." si eu: hai ca se poate!, dar nu ati fost dvs. foarte atent :)))
      Parcimonios

      Ștergere
  5. Ce partid? Care partid? Pdl-ilor le-a fost greu si cand au guvernat ceilalti, dar si cand au guvernat ai lor. Deci, din ce partid trebuie exclusi oameni? Ca pdl nu mai e. Exista in schimb, cateva personaje rasarite din neamt care au parvenit si-acu mai au nevoie doar de votul maselor prostite, ca sa dobandeasca si onoare si demnitate. Auzi ce cuvinte si-au pus astia pe afise! Auziti voi cine se crede onoarabil si demn in tara asta! O adunatura de blatisti care-si permit sa ne cumpere si sa ne vanda destinul. Noi suntem de vina ca astia exista si prospera. Ni-i meritam, daca vor ajunge sa ne reprezinte din nou.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aline, dar oare, acuma, cu Mircia in PDL, cu Arion si cu Tibi Ridzi care numai pedisti n-au fost si dupa ce-au mai plecat vreo doi la USL, nu ti se pare ca-s mai multi liberali in PDL decat in USL? Si asta nu numai la noi in judet.Fain de tot. Care doctrina? Ce convingeri politice? Roi de muste care trag la putere, ca la cacat. Indiferent unde e ea, puterea. Aud si ca un candidat de marca de pe la PDL-ul din zona nici n-are cu cine-si face campanie. Ioc seniori in jurul lui. Ori nu mai are organizatie de cand o pastoreste el, ori face si asta un blat adevarat. Ca doar vicepresedintii de-aci nu calca-n strachini de capul lor. Sau, daca o fac, inseamna ca presedintele-i doar de forma. Si restul e circ. Important e ca noi sa votam. Decizia e din ce in ce mai grea, pentru ca e clar ca votam de fapt acelasi fel de politicieni. In caz ca ne si dam seama de asta. Chestiunea "care este": oare cat va fi de mare prezenta la votul asta?

      Ștergere
  6. Cred ca tu stateai capra in timp ce "scriai" prostiile astea (ca lucruri bune si pozitive nu te duce capul ) si pe la spatele tau era "bossul" ( sti tu la cine ma refer)...hai PA ca esti penibil rau de tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, că poţi mai mult, sînt sigur! Fă un efort, dă tot ce poţi, nu te descuraja!

      Ștergere