marți, 24 mai 2011

Dacă nu curge, pică!

La Orăştie, apa de la robinet se va scumpi cu 40 la sută. Hotărîrea de majorare a tarifului va fi adoptată de Consiliul Local, care trebuie să restituie băncii împrumutul făcut pe vremea primarului Blaga. Măreaţa hotărîre ar urma să fie anunţată mîine, într-o conferinţă de presă. Buuun, vom bea bere, că-i mai ieftină decît apa – îşi vor zice, poate, orăştienii. Nu-i bai, nu moare nime, punem robinet cu cifru, să nu se scape ăia micii la spălat pe dinţi, că ne bagă-n credite la bănci.
Treaba faină-i alta. Trepăduşii locali de prin USL, care-au spălat ceştile de cafea ale şefilor (că era ieftină apa) timp de trei ani, cu speranţa pîlpîind în suflet că unul dintre ei va trage lozul cel mare şi va fi nominalizat candidat la Primărie, îşi văd visele ruinate. Iosif Veniamin Blaga, actual deputat, a anunţat că  ar putea părăsi PDL, pentru a candida el la Primărie, din partea USL. Şi USL îl aşteaptă cu coada ridicată, să vină odată, Ponta şi Crin îşi pocnesc palmele în aer, give me five, bro, am mai agăţat un parlamentar al PDL, dă-i Orăştia, dă-o-ncolo, miza-i mult mai mare!
Care-i legătura cu scumpirea apei? Păi trepăduşii locali din USL, intraţi în fibrilaţii, trec la acţiunea de discreditare a viitorului lor coleg, deputatul Blaga. Şi vor prezenta majorarea de tarif ca o consecinţă a nepriceperii fostului primar Blaga, care a făcut datoriile ce trebuie plătite acum. Iată unde v-a adus ăla care vă cere să-l mai votaţi o dată! Rău, rău, rău!
Acţiunea tocmai începe şi va ţine exact atît cît va ţine şi sondajul de opinie care se desfăşoară acum în Orăştie. Sondaj în care respondenţii, scărpinîndu-se discret pe sub cămeşă, vor spune că Blaga-i un ticălos care-a supt apa poporului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu