miercuri, 6 iulie 2011

Unde va „boxa” Mihai Leu?

CIOARA a pus gheara pe stenogramele unor convorbiri telefonice purtate de către fostul boxer, Mihai Leu, cu diverşi oameni politici.
Om „cu principii”, Mihai Leu a demisionat acum câteva luni din Consiliul Local Hunedoara, supărat că una dintre firmele controlate de familia sa nu a putut intra în posesia contractului de concesionare a parcărilor din oraş. Nervii l-au lăsat şi pentru că nu s-au găsit bani de la bugetul local ca să se ridice o fântână arteziană taman lângă clădirea proprietate personală, cum el însuşi ceruse printr-un proiect de hotărâre, iniţiat în Consiliul Local Hunedoara.
Pentru prostime, Mihai Leu a plecat din CL Hunedoara pentru că nu mai putea să stea în aceeaşi coaliţie cu primarul Ovidiu Hada, „cercetat de DNA”. În schimb, la fel de plin de „principii”, Mihai Leu nu s-a sfiit să le ceară celor de la PDL sponsorizări pentru raliuri, întorcându-le „favorul” printr-o candidatură, în luna decembrie 2010, pentru postul de deputat în Colegiul nr. 3. Atunci, deal-ul a căzut.
 Acum, CIOARA a aflat că Mihai Leu vrea să boxeze, se pare, departe de PC. Şi iar e plin de „principii”. Deocamdată, ia doar bani de la Gheorghe Falcă, primarul Aradului, pentru că organizează raliul din oraşul edilului trimis în judecată în două dosare de corupţie. CIOARA ştie că Leu negociază şi o posibilă trecere la PDL, care i-ar asigura candidatura la Primăria municipiului Hunedoara. Dacă ar câştiga, Mihai Leu s-ar face şi cu parcările din oraş, şi cu arteziană. Asta la prima strigare, pentru că neamul e mare şi Hunedoara numa’ bună de împărţit. Şi să nu uităm încă un amănunt: Mihai Leu se mai adapă şi de la bugetul local de la Târgu Mureş, unde primar e Dorin Florea, alt pedelist de frunte.
Ei, dar Mihai Leu nu e chiar fraier. Ştie că jocul la două capete e mai profitabil. Aşa se face că nu a rupt prietenia cu Victoraş Ponta, mare iubitor şi el de raliuri. Între două răsuciri de volan, Mihai Leu se roagă şi de Victoraş să îl primească în marea familie PSD. O să ziceţi că nu îl lasă protocolul USL. Ne mai încurcăm în asemenea prostii, când vine vorba despre „binele” ţării?!
Aşadar, unde credeţi că va „boxa” Mihai Leu? La PDL sau la PSD?

                                                                                                                     Monalise Hihn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu