vineri, 23 decembrie 2011

Cavalerii Veselei Figuri

[image]

Preşedintele Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit“ în grad de Cavaler unui număr de 16 primari. Printre aceştia se numără şi primarul municipiului Deva, Mircia Muntean (UNPR) şi cel al municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă (PSD).
CIOARA a aflat că pe lista de nominalizaţi pentru  decoraţii, Preşedintele a mai avut cîteva nume de personaje din administraţia locală şi judeţeană, după cum urmează:
Florin Cazacu (primar Brad, PSD):  Ordinul Naţional „Gigacaloria Rece” în grad de circa – 4  ͦC la calorifer, pentru merite deosebite în lupta înverşunată cu încălzirea globală şi kilogramele în plus.
Sandu Borbeanu (consilier local Deva, PNL): Ordinul Naţional „Speedy Gonzales” în grad de iarăşi viceprimar, pentru viteza cu care a executat două mandate de viceprimar al Devei în decurs de o lună.
Mircea Ioan Moloţ (preşedinte C.J. Hunedoara, PNL): Ordinul Naţional „Vanessa şi Melissa”, în grad de mare vrăjeală, pentru modul magic în care face să dispară sume uriaşe din bugetul Consiliului Judeţean în conturile unor firme de casă, la licitaţiile pentru drumuri.
Consiliul Local Deva (personaj colectiv): Ordinul Naţional „Circul Kluţki” în grad de urgenţă psihiatrică, pentru calitatea prestaţiilor cu clovni, dresură de elefanţi, cămile şi purici săritori, oferite săptămînal, fără obosire, pe bani publici.
Ovidiu Hada (primar Hunedoara, PNL): Ordinul Naţional „Excavatorul lu’ Tata” în grad de mare inteligenţă, pentru dibăcia cu care primăria pe care o conduce face afaceri cu Asociaţia Misionar Umanitară a propriului tată.
Nicolae Timiş (primar Haţeg, PSD): Ordinul Naţional „Zona Seismică Haţeg” în grad de mare zgîlţîială, pentru capacitatea de a cutremura din temelii USL-ul, în care a intrat pe uşa din dos, după ce a fost alungat din PNL.
Ioan Rus (vicepreşedinte C.J. Hunedoara, PSD): Ordinul Naţional „Cloşca cu Ce Puii Mei” în grad de necuvîntătoare, pentru singura luare de cuvînt în anul care se încheie, într-o ştire de televiziune, despre găina sa de 12 ani.
Costel Avram (vicepreşedinte C.J. Hunedoara, PRM): Ordinul Naţional  „Şi Vreai, Ăi?” în grad de mare vuvuzea, pentru nimic.

Cu update, că era să uit:

Dănuţ Buhăescu (primar Uricani, PSD); aici cu soţia sa, Adriana (foto Facebook, pagina personală a doamnei): Ordinul Naţional "Eterna şi Fascinanta Românie", în gradul cel mai înalt, pentru o politică de deplină transparenţă. Şi pentru că poate.

2 comentarii:

  1. din pacate, la scurt timp dupa ce a pozat pentru antena 3, gaina lui rus si-a dat obstescul sfarsit. Asa ca in urmatorii ani, eu zic ca sunt slabe sanse ca nea viceprsedinte sa ne mai dea ceva subiecte de news-uri. Oricum, domnuu rus, condoleabte si in acelasi timp felicitari. *(dani)

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate d-le Bena !?
    L-ati uitat pe Florin Tiberiu Iacob Ridzi
    (primar Petrosani,PDL):Ordinul National "Telegondola de aur" si pentru doamna sa Monica, o mentiune cu titlul " Viata e o scena, n-aveti nici o jena ?".Motivarea juriului o cunoasteti desigur.

    Victor

    RăspundețiȘtergere