joi, 19 ianuarie 2012

Cum se naşte un miting spontan. La Deva.


Prezenţa obligatorie! Gramatica nu!
(domnişoara Oana Frânc este preşedinta organizaţiei de tineret a PSD - Deva)

Şi Petru Mărginean (preşedintele PC - organizaţia judeţului Hunedoara, la seniori), tot spontan:

13 comentarii:

  1. dar acesta metoda nu este noua este practicata de toate partidele.

    RăspundețiȘtergere
  2. spontan sau nu ,de miting vor profita altii si nu amaritii care ies in strada,ca si la revolutie

    RăspundețiȘtergere
  3. O sun acum pe matusa mea, tanti Vetuta, sa iasa si ea in strada! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca vine si Eba anunt si eu prietenii sa fie prezenti !!! Sper ca o sa aiba impreuna numai succesuri !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. maria cheama l pe traian acasa e frig in piata

    RăspundețiȘtergere
  6. niste cacatzi care nu au ce face, care freaca menta la servici si se plang ca iau 1000 de lei salar ca sa stea, oameni care se caca pe ei daca nu prind telenovela de la ora 15. mars la munca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acesta este un joc facut de Bena asta nu mai are ce face !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. macar ei au demnitatea de a-si recunoastea culoarea politica. asa analfabeti si tineri cum sunt.

    ati dat cioara din mana... v-ati ales cu vopseaua portocalie.

    RăspundețiȘtergere
  9. pentru anonimul de mai sus: http://alinbena.blogspot.com/2011/09/adio-pe-miine-si-iesirea-din-ipocrizie.html. Puţin defazat(ă), dar nu-i o tragedie, se poate citi şi după aproape 5 luni de la publicare...

    RăspundețiȘtergere
  10. si sa pui botu la textu ala de sus ,e mare lucru ! n-ai inteles asta ...oricum , mi se pare un text parca desprins dintrun banc si ca adaugare garnitora de flori... chiar inflorit ! fac un TEXT din ala in 5 minute si spun ca a zis Traian Basescu ca a furat alegerile ... si cred ca o sa fie mai credibil pt populatie decat mizeria asta ! :) dau cu pace pt voi baieti si fete !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. amice, dacă faci un text din ăla în 5 minute, cre' că ai o problemă (sau o tastatură cam uzată la telefon). Partea faină e că autoarea nu a negat veridicitatea mesajului trimis. Îţi pare cam înflorit? Ei, ştii cum sînt fetele, le place cu floricele - în cazul ăsta cu 3. Trandafiri.
      pace ţie!

      Ștergere
    2. iacă şi dovada veridicităţii, că nu croncănim de-ampulea pe aici.
      Acest dialog a avut loc pe Facebook, între mine şi autoarea textului, chiar în ziua comiterii faptei:

      Franc Oana Domnule Bena, a intra in alcovul doamnelor se cheama voyerism! Probabil ca in fisa postului de la partid ar trebui trecut ca si o conditie obligatorie si cunostintele gramaticale...la fel cum un jurnalist nu poate fi cu adevarat jurnalist, fara deontologie si integritate! P.S. De pe monitorul meu pare foarte portocalie postarea dumneavoastra!

      19 ianuarie la 12:48 • Îmi placeNu-mi mai place • 2

      Alin Bena Domnişoara Oana, dacă ştiam că e un mesaj de alcov, pe bune, nu mă băgam. Chestiunile de alcov (chiar şi din PSD!) nu-mi trezesc interesul, nu-s chiar atît de pervers. Mie îmi pare, însă, că fiind un mesaj adresat cîtorva sute de persoane, chemate la un miting "spontan", acesta pare, mai degrabă, cuplărai în masă decît un discret alcov. Spre binele României, desigur. Pe de altă parte, despre voyeurism e vorba cînd spunem jurnalism. Simplu. Cît despre deontologia jurnalistică: este o chestiune de interes public sau nu? Pot să mă fac că nu văd URIAŞA MANIPULARE la care sînt supuşi acei mulţi oameni necăjiţi cărora, chipurile, partidul dvs. le pînge de milă şi pe care îi foloseşte, fără scrupule, în stradă, doar pentru a ajunge la putere, cu sacrificarea intereselor naţionale majore? Pot să ignor dovada acestei mari mîrşăvii? Gîndiţi-vă, vă rog, şi la acest aspect. În rest, ştiţi că sînteţi o persoană pe care o apreciez în mod deosebit, iar aprecierea mea va rămîne intactă, în ce vă priveşte. Subiectul însă e altul, tema reală nu e alcovul ci politica şi cum se face ea în ţara noastră dragă. Nimic personal! Primiţi, vă rog, toată consideraţia mea.

      Ștergere
  11. comentariul dvs. va fi vizibil dupa aprobare. e clar :)) mersi dude ! acelasi cu dovada ca traian basescu a fraudat algerile sunt :)) am dovada clara, contacteaza-ma !

    RăspundețiȘtergere