marți, 31 ianuarie 2012

Discursul Preşedintelui


Îmi cer scuze faţă de lumea care intră pe acest blog, îmi cer scuze din două motive:

1. Că nu am avut timp să scriu de două zile - deşi, zău, am marfă de marfă.
2. Că acum am un mesaj oarecum privat, pentru trei personaje din politica judeţeană, să-i spun aşa:

Panfutie, MM2, Petrişor: aţi priceput ceva din discursul Preşedintelui? Sau tot cu huoooo, tot cu stîna în piaţă? Pe bune, aţi priceput ceva?
Nu aştept răspuns, o să-l am mîine, cînd o să aud, probabil, huiduielile celor cîţiva amărîţi pe care-i tot momiţi, zi de zi, să vină la statuia lui Decebal. Pe care-i prostiţi să stea în frig şi să strige pentru voi, amărîţilor şi săracilor şi înfometaţilor şi îndureraţilor ce sînteţi voi de grija omului necăjit!
Puteţi să depăşiţi nivelul ăsta de a face politică? De la unul dintre voi trei mai am o minimă nădejde...tot mai mică, din păcate!

2 comentarii:

  1. sincer, ma intreb de ;a care...:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Dana, ai dreptate: de fapt nu mai am nicio nădejde, de la niciunul dintre cei menţionaţi. Mai degrabă îmi doream, doar, să mai am o speranţă.
    Legat de mitingurile - spontane, desigur - de la Deva, iată o BÎRFĂ apărută azi în (ATENŢIE!) ziarul proprietate personală a lui Mircea Moloţ:

    "Conservatorii, la ziua plăţii

    Articol | Mar, 31/01/2012 - 22:06

    Cică liderul local al unui partid de nişă, dar cu multe antene în viaţa politică, s-ar fi trezit la mare căutare printre unii protestatari „spontani” veniţi în centrul reşedinţei de judeţ. Nu e cazul să se umfle în pene personajul pentru că oamenii nu l-ar fi căutat în calitate de mare om politic inspirator, ci în calitate de casier. Zice-se că manifestanţii cu pricina au venit la el ca să ridice banii despre care au auzit că se dă pentru un „spontan”."

    RăspundețiȘtergere