luni, 23 ianuarie 2012

Schimb de tricouri în USL

Uau! Se schimbă rolurile în USL? La sesiunea extraordinară a Parlamentului, Victor Ponta (PSD) a avut un discurs echilibrat, argumentat (deşi argumentele sînt discutabile, construcţia a fost coerentă) , care a punctat toate ţintele Opoziţiei. Un ton civilizat, urban. Se maturizează cîrlanul?
Crin Antonescu (PNL) -  în pragul isteriei regizate!  Un prelung şir de urlete şi chelălăieli, lamentabil, de nivelul unei coafeze la închiderea cooperativei Prestaţiunea.  Se zbuciuma freza ca a Mireillei Mathieu la refren. Striga populismul de doi bani, de la tribună, nici Dan Diaconescu Direct n-ar fi îndrăznit să împingă discursul în acel subsol fetid, să-l îndese cu forţa în acel tomberon.  Ăsta este noul PNL, după altoirea socialistă? Aşa arată astăzi moştenirea seniorilor liberali? Sau o fi doar o traumă particulară a preşedintelui PNL, efect al şederii prelungite în studiourile Antena 3? Se ia de la Dana Grecu?

Un comentariu:

  1. Care PNL? Penele exista doar in paranteza:USL= PSD + ACD(pnl si pc), iar mascaricul de Antonescu este o paranteza ratata al istoriei recente
    Zsolt

    RăspundețiȘtergere