joi, 19 ianuarie 2012

USL a pornit împotriva mea ARMAGHEDONUL!

Postarea mea anterioară, care dezvăluie reglajele fine ale organizării unui protest  spontan în Deva, a produs deranj maxim. În consecinţă, la nivelul superior al Sf. Panfutie, ceva mai sus chiar şi decît Antena 1 Deva, deci extrem-extrem de sus, chiar sub freza de latino-lover a celui mai frumos politician din oraş, s-a luat decizia crucială de a declanşa jihadul total! S-au scos la lumină scheletele pe care le ascunsesem nu în dulap, că acolo caută toţi proştii din prima, ci fix sub coşul căţălei. Au căutat în dulap şi apoi... da, le-au găsit! Iată, în exclusivitate, în direct şi la o oră de vîrf, dovezile cutremurătoare cu care îmi vor închide gura definitiv! Adio, prieteni, deci!

Mr Bena. Ar trebui sa te ocupi de imaginea PDL ( care e a unei hartii igienice folosite ) in loc sa te comporti ca o curva barfitoare. Peste tot pe unde ai fost ai improscat cu cacat. Tot ce stii sa faci e sa o iei la bot si sa "publici". Vezi ca tu ai facut filmari in care erai atat de prost incat repetai de 15 ori o propozitie. Exista marturii! Vrei sa le revezi? Nu e cazul sa faci pe grozavul, ca: 1. Esti tarfa lui Gligor. si 2. Tu esti mai vopsit decat cioara. E prima data cand iti scriu. Si ultima. De acum...

7 comentarii:

  1. Te cunosc de prin 93, 94, de pe vremea cand Radio Deva, avea director pe Sandu Campeanu, deci ... de multisor.La vremea respectiva imi placeai ,...asa ca om.
    Habar n-am , acum, daca esti, sau nu "inregimentat" politic, blogul asta il citesc de vreo luna, dar sporadic.
    Sincer, mi-ar place sa nu tii cu nici un partid, sau cerc de interese, si daca faci "analize politice", sa fii absolut impartial, asta pentru ca stiu ce fel de om esti si ce ai in cap.Sunt sigur ca ne-ai fi de folos la toti daca ai putea sa fii complet obiectiv,...
    ca sa nu te consumi degeaba raspunzand la "scrieri" de genul de mai sus.
    In rest , iti doresc numai bine, si succes in cariera ta, oricare ar fi ea !!!
    M. Plesa

    RăspundețiȘtergere
  2. ma gandesc ca acum tremuri in dulap si n`o sa mai casti guritza veci =))...altfel decat penibil nici nu se poate numi "admiratorul" tau

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare! De 15 ori o propozitie... Si ce-i cu asta? Era o propozitie furata, supraevaluata, obtinuta in urma unei licitatii trucate, Elodia a murit de plictiseala ascultand-o, a declansat Ciuma lui Caragea? Daca propozitia repetata de 15 ori nu are nici o legatura cu cele enumerate mai sus, atunci chiar ca esti degeaba Aline!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va respect ca om si va apreciez pregatirea profesionala. Sunt membru al unui partid din cadrul USL si doresc sa va spun ca acel mesaj de mobilizare nu ma reprezinta. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Alin Bena,v-am respectat intotdeauna opiniile, pentru ca au fost intotdeauna pertinente si, mai ales apolitice.Mergeti inainte !Cioara trebuie sa "ciriie" in continuare !!!
    Gunty

    RăspundețiȘtergere
  6. Intrebari :
    1.Domnule Alin Bena, sunteti sau nu platit de PDL?
    2.Nu stiti daca Gligor si Arion va dau banii astia, din salariile lor cumva sau din cotizarile ( atentie : nu cotizatiile ) membrilor de partid care sifoneaza bani publici?
    3.Nu mancati cu noduri stiind cele de mai sus ?
    4.E adevarat ca de fapt sunteti agent USL-ist sub acoperire si acum nu faceti altceva decat sa culegeti cu eroism informatii si date chiar din cuibul salamandrelor si o sa dezvaluiti totul atunci cand astia n-o sa mai fie la putere si o sa inceapa sa se dea in gat unii pe altii ?
    5.E adevarat ca mai apoi rolul d-stra o sa-l joace Tom Cruise in Mission Impossible 5 ?

    Victor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suspans maxim pînă la ultimul episod! Urmăriţi CIOARA şi participaţi, în direct, la o istorie senzaţională!

      Ștergere