duminică, 26 februarie 2012

Banii judeţului Hunedoara, căutaţi de procurorii DNA Alba

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara vor fi verificaţi de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru două lucrări atribuite. Una, modernizarea drumului DJ 708D: Veţel – Muncelu Mic – Poieniţa Tomii – Feregi  şi alta la stadionul din Hunedoara, efectuată de una dintre firmele consilierului judeţean PNL Alin Simota. În primul caz este vorba de o lucrare cu finanţare europeană, în cel de al doilea, de banii proprii ai judeţului Hunedoara.
CJ Hunedoara, verificat de DNA
Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Costel Avram, a declarat duminică pentru Gazetade Dimineaţă că DNA Alba face verificări legate de două investiţii derulate de Consiliul Judeţean Hunedoara.


“În luna ianuarie au venit cei de la DNA Alba şi au luat actele investiţiilor realizate de Consiliul Judeţean Hunedoara la FC Hunedoara şi drumul Veţel-Poieniţa Tomii”, a declarat Costel Avram.
Prima investiţie verificată de DNA este cea care a beneficiat de fonduri europene pentru modernizarea drumului DJ 708D: Veţel – Muncelu Mic – Poieniţa Tomii – Feregi . Investiţia a fost atribuită la un preţ de 9.543.769 RON fără TVA către Trans Construct Import Export SRL.
Adică societatea care în această lună a donat 10.000 de lei Consiliului Judeţean Hunedoara.
Condusă de Pup Emanoil Milica şi Pup Cristina-Sorina, în calitate de asociaţi, firma a participat la acţiunea de divizare a SC Proserv Soral SRL din Bretea Română. În urma divizării, o parte pa­trimonială a SC Proserv Soral a ajuns la SC Trans Construct, iar o alta la SC Sigma Plus Comimpex. Adică tocmai societatea ce are ca acţionari două persoane din familia preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Moloţ, respectiv  fiica Ana Alexandra şi soţia Angela Valentina Moloţ.
Citiţi articolul complet  AICI.

3 comentarii:

  1. poate domn`profesor o mai fi cumparat vreun sat si pe DJ 708D si avea nevoie de drum sa ajunga;iar bani de unde? din fondurile UE ca doar nu din salariul de bugetar;sa le fie rusine si ma intreb oare cand se va iesi in strada si pt. astfel de hotii????

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate-i intreaba cineva si de drumul de-la Muncelul Mic la Gherghes, decontat se pare tot din fonduri UE, dar pe care nici cu taful nu poti circula.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.kurtyan.org/MOF/MOF4/2010/mof4_2010_5205.pdf

    RăspundețiȘtergere