miercuri, 8 februarie 2012

Tiberiu BALINT (PNL) va fi candidatul USL la Primăria Deva

Aşa au decis cititorii CIORII, care au răspuns la sondaj după cum urmează:

10 comentarii:

  1. Nesemnificaiv din punct de vedere al numarului de votanti care si-au exprimat direct parerea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaai, Anonime, cum poţi să spui aşa ceva? Au votat 65 de oameni. Cam de 3-4 ori mai mulţi decît cei care protestează, zilnic, în centrul Devei. Şi mi s-a spus, pe toate posturile tv, de către toţi analiştii şi useliştii că deşi sînt puţini protestatari în pieţe, ei au în spate MILIOANE de români. Ok, aşa şi aici, cei 65 de cetăţeni care au votat au în spate MILIOANE de deveni! MILIOANE!

      Ștergere
  2. Tot Mircia Muntean o sa iasa primar

    RăspundețiȘtergere
  3. tot cu cioara vopsita umbli nene! Da vopsita rau...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar intre Mircia Muntean si Oancea Florin cine o fi candidatul? Fa acest sondaj si sa vedem ce zic cititorii! Si nici Oancea nu se mai da dus din fata computerului !

    RăspundețiȘtergere
  5. Urmaresc de ceva timp blogul dvs.- pe care l-am gasit intamplator, dupa o cautare pe Google - si m-am abtinut pana acum sa postez o anumita opinie, nu de alta, decat pentru a ma da cat mai "independent" si cat mai "analist politic", cel putin in ochii mei. In ce priveste "independenta" politica a unei persoane, cred ca este cea mai mare abureala care se incearca a ne fi servita, tocmai cu scopul de a fi cu adevarat independenti, dar asta de propria noastra gandire si cu adevarat dependenti de toate porcariile livrate zilnic de 95% din media vizuala de la noi (si problema nu e neaparat ca sunt prostii si manipulari, ci faptul ca sunt si putine, ceea ce ma enerveaza si mai rau, astia crezand ca suntem chiar cretini, neputand retine decat doar cateva tampenii, pe principiul ca repetitia este mama invatarii). De ce postez tocmai acum? Pentru ca nu-mi dau sigur seama daca acest sondaj este o manipulare a dvs. sau voturile au fost chiar reale si vreau sa va rog sa-mi raspundeti, chiar codificat, ca inteleg eu. Sper ca este o manipulare, ca altfel, daca campionul este adevarat si chiar va fi catindatul, nu cred ca mai avem a spera la ceva bun, chiar daca nu castiga. De ce spun asta? Pentru ca sper ca valul intineririi si innoirii clasei politice lansat zilele astea sa nu se transforme in tsunami care sa ne aduca asemenea personagii. Despre cel in cauza pot spune sigur ca are un IQ mai mic de patru poli (si daca cumva dumnealui citeste postarea ii precizez ca cei 4 poli sunt: nord, sud, est si vest - pe care poate sa ii imparta cu alt liberal, de gandire, mai primar decat primatele si mult plimbaret prin Cetatea Unirii)si pot pune pariu pe masina mea (nu tocmai ieftina) ca la o intrebare a cat face 7x8 va rata (de, nu este chiar asa norocos, are doar 1% sanse). Sunt sigur de chestia asta deoarece dupa clasa a opta nu a mai aplicat principiul invatarii continue, mult prea desuet pentru o minte luminata doar de lucsi. Pentru catindat, un catren, ce nu-mi apartine, dar il raspandesc:
    Partidul ţi-a trezit instincte,
    Căci eşti la vorbe gospodar,
    Dar dacă n-ai şi-un pic de minte,
    Geaba mai ai instinct... Primar!
    In rest, va felicit pentru blog si pentru optiunea facuta la iesirea dvs. din presa actuala, voi urmari subiectele si va voi mai deranja, dar cu parcimonie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult pentru aprecieri!
      Sondajul este absolut real, s-a votat aici, pe CIOARĂ (în bara din dreapta), timp de 6 zile, şi-au exprimat opţiunea 65 de cititori şi rezultatul e ăsta. Aşa crede majoritatea votanţilor, că Balint va fi candidatul USL la Primăria Deva.
      Vă aştept comentariile cu mare plăcere, nu fiţi parcimonios, vă rog.
      Cu stimă!

      P.S. Cu treaba aia, cu 7X8, să ştiţi că...trebuie să mărturisesc...şi mie mi-a fost greu la început, după aceea am memorat-o cu eticheta "cea mai grea operaţiune" şi acum mă mîndresc că pot răspunde în fix 0,03 secunde la întrebare. Dar cu 8X7 mi-e greu şi acum! Ceea ce cred, cu tărie, că mă califică pentru o candidatură la Primărie.

      Ștergere
    2. D-le Bena, dupa raspunsul dvs., cred ca mai aveti ceva de muncit la blog, in sensul ca sondajele nu ar trebui sa mai fie atat de explicite, astfel incat sa puteti afisa deviza Catavencu cu cititorii sunt mai ...... La P.S. pentru a fi si mai calificat, incercati a va usura, memorand eticheta "operatiune grea mai cea". Acelasi

      Ștergere