miercuri, 8 august 2012

Bellu şi Bitang dezvăluie ADEVĂRATELE motive ale demisiei de la Lot

„Vrem să candidăm la parlamentare, în colegiul Deva-Cîrjiţi, dacă se poate. Nu-i mai putem lăsa pe Ruşanu, pe Câmpeanca sau pe Panfutie să cîştige. Pur şi simplu nu mai suportăm! Ne-ajunge Petrică la Primărie şi Moloţ la Consiliu. Nu mai suportăm să fim furaţi şi afară şi acasă!”

4 comentarii:

  1. La cat de snapani sunt astia...tot ce e posibili.
    Santajisti si materialisti mai mari ca astia n-am vazut multi in viata mea. Dupa fiecare competitie, cand li se termina contractul, aceeasi placa: ciiiiiiiiir, miiiiiiiiir, plecam, ba nu plecam...Acum sunt cam nemultumiti:n-au scos fetele atatea medalii ca sa le iasa lor suma prevazuta (mai sunt si lipsiti de scrupule: cu ce drept au retras-o pe Bulimar din finala de la barna dupa ce fata isi castigase locul acolo si au inlocuit-o cu Iordache. Credeau ca asta are mai mari sanse sa le mai umple buzunarele? Va imaginati o gimnasta americana acceptand asta? Sau vreun antrenor de acolo care sa isi permita treaba asta.Ar fi fost terminat numai daca incerca.In Romania...tacere! Rusine...maestrilor!) Sa plece odata in strainatate sa vada daca-or reusi sa fraiereasca pe cineva pe acolo sa le dea atatia bani cat au jupuit de la statul roman (vezi si interviul cu antrenorul roman Bestian, in care spune cam cum stau lucrurile in lumea competitiva din vest si despre cam cat si cum se munceste acolo, inclusiv Bela si Marta Karoly).
    O vorba inteleapta spune ca-s pline cimitirele de oameni de neinlocuit, asa ca...cale batuta.
    PS Oare de ce in Romania nu ne permitem sa mai si spunem lucrurilor pe nume?. Sunt curios cam ce s-ar scrie in presa romaneasca daca, sa zicem, Hagi sau tatal sau altcineva de tipul asta ar face puscarie pentru evaziune fiscala si ar mai plati si oamenda uriasa? (totusi parca Stefi Graff a fost mai mare, nu?)
    PPS. Acum au pus din nou...batista pe tambal.
    Parcimonios

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot eu. Faci cumva un referendum in Ciula Mare? Rezultatul e 233%: am auzit ceva 2 (66%; nu 1 (33%); boicotez 1 (33%); eu sunt din Ciula Mica 3 (100%). Listele electorale le-ai reactualizat cumva?

      Ștergere
    2. Aş vrea să vă cer acceptul pentru a promova unele dintre comentariile dvs. ca aricole de sine-stătătoare. Desigur, aş fi onorat să primesc editoriale, puncte de vedere etc, pe orice subiect pe care-l consideraţi interesant. Dacă vă tentează ideea, vă rog să-mi scrieţi pe alin.bena@gmail.com
      Mulţumesc!

      Ștergere
  2. Vai, Parcimoniosule, ce lipsa de cultura politica!
    Listele electorale se reactualizeaza dupa terminarea votului - pina si un crin copilandru stie asta, ca sa nu mai vorbim de copistii de stat.

    RăspundețiȘtergere