marți, 21 august 2012

Paradigma servituţii voluntare la deveni

sau, mai clar, pupatul în cur (de bunăvoie, cu voioşie):


11 comentarii:

 1. doamna, doamna...ceausescu a murit de mult doamna, si nici iliescu nu se simte prea bine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Țara arde și Nero se piaptănă din nou la Cotroceni... Bravo ALINE...! Este opinia ta și o respect. Nu credeam, totuși, că se vorbește suburban și pe la Deva. Mai ales în publicații!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ha-ha-ha, de mult n-am mai ris asa ! De unde ai cules-o ?
  Cum se chema in copilaria noastra (si ceva mai tirziu) ? ... "Cintarea Romaniei, de pe marea scena a tarii pe micul ecran". Casa de cultura. Casa pionierilor. Soimii patriei. Etc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. AM CULES-O DIN BELȘUG. AM O ÎNTREBARE: EȘTI RUDĂ CU BĂSE? AVEȚI ACELAȘI RÂS.
   ANONIMUL DE LA ORA 21:38

   Ștergere
  2. Se chema Măta Aspazia1

   Ștergere
 4. Sintem la fel de scorpioni amindoi, cind, unde si cum trebuie. Si, e drept, avem acelasi ris - fericiti cei ce ne dau motive, caci a lor va fi... etc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ăi fi tu scorpion, este o zodie bună. Eu sunt săgetător, pe bune. Vrei să înțeleg că nu vrei să fii fericit? Indiferent pe ce lume...

   Ștergere
  2. ...cât despre râs, am un simț al omorului... Stai liniștit. Nu mă ating nici măcar de gâze.,,Mai știi cum te apucă?,, Oare scorpionul ce este? Trilobit, cefalopod, celenterat, dinozaur, nummulit, cercopitec, etc. Nu, cred că provii din PROTEROZOIC! ...UVAGA! ACHTUNG, ATENTION, VNIMANIE,Ș.A. Ai auzit de ,,MOLIA,, de la DEJ care s-a făcut scriitor după,89? Sunt convins că nu. Domnule Bena, ...!

   Ștergere
  3. da, aici sînt, spuneţi, vă rog...

   Ștergere
  4. Bena, vii și tu la Iași pe 28 septembrie? Suntem așteptați.Adică ne așteptăm unii pe alții.Au trecut 25 de ani.Fă-ți timp,ar fi păcat!

   Ștergere
  5. Care-ntrebi acolo? Om sau fimeie? Luminează-ţi faţa!

   Ștergere