marți, 11 decembrie 2012

Să zică el însuşi,

că eu nu prea mai am vorbe pe subiectul ăsta. Mai stau cîteva zile, să trag aer curat în piept.
Da' şi cînd m-oi porni...
Deci el însuşi, pe facebook:

 
 Monica Macovei, sper că eşti mulţumită acum!
 
Şi zi-i şi tu, domn senator, în felul tău pepededesc, tot pe facebook (pagina oficială). Vestea bună o aduce Supika Supikaa, cum altfel:
 
 
 
Deci judeţul Hunedoara are, de acum, 12 parlamentari, în loc de 10.
Haznaua OTV... ăăă, ăsta, PP-DD este al doilea partid din judeţ (1 senator, 1 deputat), înaintea ARD (1 deputat, unicul şi irepetabilul - Mircică).
Dorin Păran n-a mai ajuns senator de pe locul trei ci, după o susţinută activitate parlamentară, timp de 3 ani şi jumătate sub sigla PDL, a fugit la PNL/USL şi a cîştigat colegiul din prima, cu vreo 57%. No, vezi, se pare că ăsta o tăiat salariile şi pensiile pentru binele poporului, nu pentru poşetele Udrei, ca nenorociţii ăia de pedelişti care au rămas pe loc, în partidul lor. L-a mirosit poporul că-i om cumsecade şi l-a votat, să mai meargă 4 ani acolo, la croit bunăstarea neamului.

Concluzionez eu sau mai ziceţi şi voi, că neuronul meu n-are lanţuri de zăpadă...



6 comentarii:

  1. No, deci noi ramanem cu neuronii osteniti acasa si merg astia la capitala cu capetele goale sa ne-arate ei noua, la legi si sa ne-nvete meserie. Bine ne fac! Ce ma mira e ca n-au suplimentat aia locurile in parlament pana sa intre si cine n-o candidat! Da' inca nu-i tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  2. propun sa facem un concurs..de idei ..ce vreti voi..ca caut lideri in viata pe care sa-i iau exemplu...dati-mi va rog niste nume de parlamentari care pot face ceva bun in tara asta..daca puteti..
    Iar a doua kestie..sa revenim la judetul nostru..stiti ceva oameni remarcabili care pot fi activati politic..pe langa s-ar putea construi?..ca mai stii..poate iese ceva
    Vasili

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar ştiu cîţiva. Oameni remarcabili, cu adevărat. Ar merita încercat. Măcar să nu stăm şi să ne jeluim ca babele în următorii 4 ani. Că 4 ani ca mîine trec!

      Ștergere
  3. Ati vazut ce inseamna experienta parlamentara?
    Paran, dupa 4 ani, de pe locul 3 a ajuns sa ia peste 50% din voturi. La ce dracu' i-o fi asta de folos lui Molot?
    Congresul USA = 535 (100 Senat + 435 Camera Reprezentantilor)
    Parlament ROU = 588 (176 Senat + 412 Camera Deputatilor
    Ce sa ne mai plangem de jud. nostru, cand, uite aici: Timis - 9 din 10 colegii la deputati inchise de USL, 4 di 4 colegii la senatori inchise de USL. Au fost mai performanti in Timis (90% fata de 85,71% in HD la deputati si tot 100% la senatori)
    Parcimonios
    PS Da' antigel aveti? Cica vin vremuri friguroase rau! Ingheata tot, nime' nu mai misca=n front.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA!
      Am realizat si performanta de a avea DEPUTATI 3 IN 1.
      Concordia nationala s-a realizat in Bucuresti, in colegiul 6, unde s-au ales urmatorii cetateni: Nasar Rodica (USL), Mihaila Ioan (ARD) si Dumitru Ovidiu-Ioan (PPDD). Colegiul este in Colentina, Doamna Ghica, Fundeni, asa ca, la vara cand mergeti la mare, luati-o pe vechiul drum spre Urziceni, Slobozia, ca sa nu ratati minunea.
      Am fost pe aproape sa ajunga deputat si unu care n-a candidat, asa cum spunea primul/a comentator/re.
      Parcimonios

      Ștergere