sâmbătă, 18 iunie 2011

Căldură mare, săptămîna asta

·         „Avem acel joc complex de jocuri cu care devenii să petreacă cu grătare specifice prevăzute cu robinete de apă caldă şi apă rece”. 
(primarul Devei, Mircia Muntean- cine altul?, despre nu-ştiu-ce bazaconie îmaginată de el la ştrandul oraşului)

·         „Heiuş este un mincinos ordinar, puteţi scrie, că zic eu!”
(Petru Păun Jura, primarul Simeriei, despre Lucian Heiuş – şeful Finanţelor Publice Hunedoara, cel care ar fi vinovat pentru desfiinţarea Administraţiei Fiscale din Simeria)

·         „Această reorganizare teritorială, anunţată de PDL cu turle şi strîmbe...”
(Mariana Câmpeanu, deputat PNL de Haţeg, în plin avînt oratoric)

·         „La curăţat cartierele Devei  lucrăm 120 de deţinuţi!”
 (tot Mircia Muntean, la capitolul Horoscop, secţiunea profeţii necenzurate)

·         „La Haţeg  avem candidatul nostru la Primărie, al PNL-ului,  care va bate pe oricine, chiar şi pe Timiş (candidatul PSD-n.n.).”
(Eduard Helvig, noul secretar  general al PNL, dezvăluind cît de solid este  USL-ul  în judeţul Hunedoara)

·         „Dispare Moloţ? Nu-i problemă, că eu am ce face, dar ce veţi face voi?”
(Mircea Ioan Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, într-o adresare către popor, despre perspectiva de a-şi pierde locul de muncă din cauza reorganizării teritoriale)

·         „Ne-au întîmpinat poliţiştii comunitari, în ţinută de intervenţie, şi ne-au interzis să întrăm în Primărie, sub motiv că se deratizează şi se dă contra gîndacilor.”
(Florin Oancea, consilier local în Deva, despre episodul alungării cu arme chimice a consilierilor USL, de către primarul Mircia Muntean)

4 comentarii:

  1. Tzogunji (daţi-mi voie să inventez o 9 seminţie umană), când dau de bine, de prea mult bine de pe urma furăciunilor, se ceartă şi încep a împroşca cu lăturile (dosite în acest scop în spatele mausoleelor) în partenerii de furăciune. Motivul e unul singur: TEAMA CĂ CELĂLALT A JUNS SĂ FURE MAI MULT! Mie-mi pasă doar pentru că unul fuge la nevertebraţi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ferice de noi cu asemenea agramati care ne conduc la fel de prost precum se exprima! Pe astia cum ii corectez Aline? Ca sunt multi!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...cu tuş de ştampilă, dragă, cu tuş!

    RăspundețiȘtergere
  4. corectura gen...cerneala....Constantinescu????
    he, he....

    RăspundețiȘtergere