miercuri, 1 iunie 2011

EXCLUSIV: primul sondaj pentru candidaţii USL la Primăria Deva

Aşa arată primul sondaj realizat la Deva  pentru stabilirea candidatului Uniunii Social Liberale care va reprezenta USL în lupta pentru funcţia de primar:

Deocamdată vă prezint doar procentele pe care sondajul le-a atribuit celor trei înscrişi în competiţia internă din USL, fără numele corespunzătoare. Vă las plăcerea de a face pronosticuri, timp de trei ore: cine-i cel mai mic, cine-i cel mai mare? Dacă răspundeţi corect la cele două întrebări, veţi avea ca bonus răspunsul corect la întrebarea: cine-i la mijloc?  Puțintică răbdare, vă rog! Sondajul, cu nume cu tot, în premieră la Antena 1 Deva, la ORA EXACTĂ de astăzi (16:00-17:00) și, imediat după aceea, aici, pe cioara vopsită, cu nume şi prenume. Vin şi adevăratele bonusuri: sondaj cu candidatul USL contra celorlalţi, sondajul cu lupta pentru Consiliul Judeţean etc. Staţi pe-aici, dacă sînteţi curioşi!
P.S.: Cei trei politicieni înscrişi în competiţia internă a USL pentru nominalizarea în cursa pentru Primăria Deva sînt, în ordine alfabetică: Petru Mărginean (PC), Cosmin Nicula (PSD), Florin Oancea (PNL). Cine are 59% ?
Sondaj CCSB  realizat în perioada 11-14 mai 2011, metoda CATI (interviuri telefonice), eşantion de 630 persoane adulte, marja de eroare +/- 4%

2 comentarii:

  1. Petru Marginean are cele mai mari sanse penttru ca este un tip popular si a internediat la aducerea Smurdului in jud hd

    RăspundețiȘtergere
  2. Marginean. Normal. A dovedit si la parlamentare ca e iubit in Deva.

    RăspundețiȘtergere