miercuri, 1 iunie 2011

Sondajul, cu nume cu tot:

repede-repede, că sînt în emisiune:


şi bonusurile promise:




Sondaj CCSB  realizat în perioada 11-14 mai 2011, metoda CATI (interviuri telefonice), eşantion de 630 persoane adulte, marja de eroare +/- 4%

7 comentarii:

  1. Haha...ii sufla Mircia pe astia de zboara ca o pana..

    RăspundețiȘtergere
  2. Extraordinar!!!! Se vede de la o posta ca-i facatura...pe Mircia de ce nu l-ati inclus in sondaj?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim2 & viitorii anonimi: pentru consideraţii şi întrebări referitoare la sondaj, vă recomand să folosiţi datele de contact ale CCSB (se află în partea de jos a fiecărui slide)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mircia s-ar putea sa sufle la DNA !

    RăspundețiȘtergere
  5. iei multi bani de la molot sa tot dai cu sondajele astea pe feisbuc si pe la tv?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim4: adevăru-i că ar putea şi el să se simtă şi să bage ceva bani. Cînd îi primesc te anunţ, să vii să-i împărţim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Credeti ca este normal , corect ca d-nul director OPC HUNEDOARA , sa stea in concediu medical 90 zile , fara ca sa fie bolnav ? Acest domn in timpul acesta isi face campanie electorala , petrece in mod constant ,este prezent in baruri , restaurante . De fapt nu are nici o problema medicala . Este interesant de stiut cine i-a dat acestui domn concediu medical , cine a facut falsul si de ce ? Acest domn de fapt nu merge la munca pentru ca va fi schimbat , trage de timp pe banii nostri si isi anunta cu fast candidatura din partea UNPR pentru primaria orasul Simeria . Credeti ca acest om merita sa ajunga primarul vreounui oras ?!!! Cred ca presa ar putea sa-l prezinte la adevarata valoare !

    RăspundețiȘtergere