luni, 20 iunie 2011

USL Deva sare la gîtul prefectului Dezsi

„Principiul imparţialităţii e o cîrpă de şters pe picioare pentru prefectul Dezsi! Prefectul a generat acest haos (din Consiliul Local Deva – n.n.), prin poziționarea de partea unei părți. Dacă are onoare, singura cale de a și-o spăla este demisia! ”  (Vasile Ţonea, consilier local Deva – PSD/USL)
„În timp ce primarul Devei deratiza, prefectul trimitea adrese că şedinţa e nelegală, era planul B pentru a împiedica şedinţa de Consiliu Local. Prefectul lucrează complementar cu primarul, se vede.” (Sandu Borbeanu, consilier local Deva – PNL/USL)
„Prefectul are o foarte-foarte mare problemă, de natură penală. Tocmai el, care e pus să vegheze la respectarea legii în judeţ!” (Florin Oancea, consilier local Deva – PNL/USL)
Consilierii locali l-au acuzat, astăzi, pe prefectul judeţului Hunedoara, Attila Dezsi, că a comis un fals într-un act oficial emis de Prefectură. Prefectul anunţase,  într-o adresă către Consiliului Local al municipiului Deva, sub proprie semnătură, că Instituţia Prefectului a atacat în instanţă 37 de hotărîri de Consiliu Local, adoptate în două şedinţe şi, drept urmare, actele atacate sînt suspendate de drept, pînă la soluţionarea cauzelor. Hotărîrile atacate de Prefectură vizau şi validarea celor 4 noi consilieri ai PNL. Dacă prefectul nu ataca validarea noilor consilieri, în Consiliul Local Deva se constituia o nouă majoritate, ostilă primarului Devei. Or, avocaţii angajaţi de PNL Deva nu au găsit pe rolul Tribunalului Hunedoara, Secţia de contencios administrativ, nicio cerere de chemare în judecată din Partea Prefecturii. Acest fapt a generat  acuzaţiile virulente ale consilierilor locali.

Un comentariu:

  1. Onoare....in randul clasei politice??!!!....mirare sau intrebare.
    Incerc sa raman neutra, ....dar totusi imi exprim parerea legat de faptul ca atunci cand se voteaza ,legea spune ca ar trebui sa participe jumate plus unul. Altfel....votul nu este valabil.Oare jumatatea lui 21 sa fie 9 ??!!....Off matematica asta!!....la fel ca si votul in parlament. Pana acum se spunea ca doar dragostea era oarba....dar se pare ca si politica a devenit la fel ca si dragostea.

    RăspundețiȘtergere