vineri, 22 iulie 2011

Moloţ, singurul politician fără griji. Oare?

Sondaj realizat de Agenţia de Rating Politic, la comanda ACD (PNL + PC), în judeţul Hunedoara, în perioada 7-13 iulie 2011, pe un eşantion de 595 persoane adulte, prin interviuri la domiciliul respondenţilor, marja de eroare ± 4%.

3 comentarii:

  1. Dupa cum se vede si din sondaje nu are nici o grija , insa o sa-l forteze astialalti sa intre in lupta pe cealengerul Mircia Muntean ca n-are cine se lupta pentru CJ(si el nu si nu ...)

    A. Maximus

    RăspundețiȘtergere
  2. Aline drag, sa iti spun un secret, chiar daca sondajul arata ca Mircea Molot este pe val.....sa stii ca valul il va inghitii.....V-a avea o surpriza de proportii anul viitor. Abia astept sa vad cum se sterge si acest nume de pe scena politica...hunedoreana...

    RăspundețiȘtergere
  3. Astia de la Psd au o problema...la cap. Se inseala singuri!!
    Unde-i Mircia Muntean?!
    Peste tot sunt presedinti de partid in afara de udmr, unde l-au ”bagat la incalzire” pe dr. Bende Barna, care este cunoscut in zona mun. Hunedoara, dar in alte zone nu. De ce nu l-au introdus in sondaj pe Iuliu Winkler?! Oare ca lua mai mult decat Avram?!! Daca nu il vor pe Winkler, de ce nu l-au bagat pe prefectul Deszi???
    Cine este Sorin Sanda, de la inexistentul PP???
    Multe intrebari ....raspunsuri cu subinteles!

    RăspundețiȘtergere