vineri, 22 iulie 2011

USL se prăbuşeşte în sondaje. Lumea o vrea pe Elodia

Cioara a pus gheara pe rezultatele sondajului de opinie efectuat în judeţul Hunedoara, la comanda ACD (PNL + PC), în perioada 7-13 iulie 2011, de către Agenţia de Rating Politic.
Cîteva dintre rezultatele sondajului au fost prezentate ieri, în exclusivitate, în emisiunea ORA EXACTĂ de la Antena 1 Deva, chiar de către preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.
În premieră, Cioara a realizat o comparaţie cu rezultatele obţinute, exact cu o lună în urmă, în sondajul comandat de PSD Hunedoara şi realizat de agenţia CURS.
Aşadar, conform proriilor sondaje ale Uniunii Social Liberale (PSD + PNL + PC), în numai o lună (13 iunie – 13 iulie), USL se prăbuşeşte cu 10% în preferinţele alegătorilor din judeţul Hunedoara.
(clic pe poză pentru a o mări - atenţie, procentele nu se vor mări cu clic, nu insistaţi!)
Unde se duc voturile pierdute de USL? Cele mai multe (8,2%) merg  la PP, un partid pe care Dan Diaconescu tot încearcă, neobosit şi fără succes, deocamdată, să-l înscrie la Tribunal.
Concluzie pentru USL-aşi: fugiţi iute la televizor, ocupaţi ecranele disponibile, din zori şi pînă-n noapte, fiindcă nici nu ştiţi cum pierdeţi!
Elodia nu-i moartă, Elodia se transformă!

Şi staţi pe-aproape, că vin şi alte grafice interesante!

2 comentarii:

  1. Trebuie felicitați, cei de la Antena 1 Deva, deoarece au fost din nou primii. Felicitări pentru ca ați reușit sa "puneți gheara" pe rezultatele sondajului.

    RăspundețiȘtergere
  2. exact, de la A1 Deva le-a furat Cioara! Ea a desenat doar săgeţile şi a comparat procentele.

    RăspundețiȘtergere