miercuri, 6 iulie 2011

Să brenduiţi bine!

Pe coloana din dreapta a acestui blog aveţi un sondaj activ, care vă aşteaptă votul. Dorim să aflăm care ar trebui să fie, în viziunea dumneavoastră, emblema judeţului Hunedoara. Sau BRAND -ul, pentru preţioşii pretenţioşi. Pînă acum, conduce  Sarmizegetusa Regia. Mulţam pentru voturi, mai aveţi două zile pentru a vă face cunoscută opţiunea.
O mărturisire primiţi? Fiindcă Cioara este, mai ales, un blog de satiră politică, mă aşteptam să votaţi ca emblema judeţului Hunedoara să fie dinozaurii pitici. Cînd colo: zero! Oare-s prea subtil, uneori?

2 comentarii:

  1. Am votat eu pentru dinozaurii pitici, pentru ca si noi aci in urbe avem unul pe care , sincer, il prefer lui Tyranosaurus al batran care vrea sa se intoarca in cuib.
    Cand am citit sondajul nu m-am gandit la astia mici poate si pentru faptul ca suntem inconjurati de ei si aici si la Bucuresti si mi s-a parut ca nu-s dinozauri ca aia or disparut. Astia , ai nostri, cei pitici(poate si pe creier) sunt highlenderi.

    A. Maximus

    P.S. Oricum vad ca dacii conduc si prin prisma gusturilor pentru ca din cate stiu eu ei erau mai mult cu vinul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Credeam ca virslii erau de Brad......juma capra, juma oaie si restu'......deh...alte vremuri!
    Iar cu D(r)acii astia...in vino veritas! Degeaba a incercat Burebista sa starpeasca vitza de vie....acu s-a trecut pe bere ca-i vara! ...iar berea dupa vin...e un chin!
    Sa traiti si la mai mare!
    Cetatzeanu' turtit!

    RăspundețiȘtergere