luni, 8 august 2011

BOMBA DE LA MIEZUL ZILEI!

"Viceprimarii municipiului Deva, Cosmin Cristian Costa si Marcel Morar, viceprimarul municipiului Hunedoara, Robert Dan, precum si 185 de consilieri locali si fosti membri ai PNL Hunedoara s-au inscris luni, 8 august 2011, in organizatia judeteana UNPR Hunedoara.
Cosmin Cristian Costa, Marcel Morar, Robert Dan si ceilalti colegi au ales sa devina membri ai UNPR pentru proiectele sustinute si promovate de Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, pe care le considera importante pentru Romania si pentru romani. Fostii liberali si-au exprimat, de asemenea, aprecierea pentru liderii partidului Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, Neculai Ontanu, Ion Toma, Mircia Muntean, Mihail Rudeanu, Aurel Serafinceanu."
Sursa: Biroul de presă al UNPR
http://www.unpr.eu/news.php/Comunicat-de-presa-08-august-2011/1/615/

update 1: Mircea Ioan Moloţ, preşedinte PNL Hunedoara (aflat la Bucureşti, în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL): "De Costa şi de Morar ştiam, nu e o noutate. Ei nu mai sînt membri ai PNL, se duc unde doresc. Cu Dan Robert e o minciună, am vorbit eu cu el, nu e adevărat. Au trecut cîţiva consilieri de la PNL la UNPR, dar nu cît zic ei, 185, aia e o prostie. E mintea bolnavă a lui Mircia Muntean"

update 2: Mihail Rudeanu, preşedinte UNPR Hunedoara: "E adevărat, Dan Robert, viceprimarul de la Hunedoara, va semna mîine dimineaţă, dacă nu chiar astăzi, adeziunea la UNPR. Iată că partidul e viu şi devine şi puternic! Avem peste 180 de membri ai PNL care vor să treacă la UNPR, şi-au manifestat intenţia, ne-au contactat, dar n-au semnat încă adeziuni. Da, unii dintre ei sînt şi consilieri. De mîine deschidem lista de adeziuni şi îi aşteptăm să se înscrie la UNPR."

update 3: Consilierul local în C.L. Hunedoara, Dan Apostolescu (PNL) a anunţat că s-a înscris în UNPR: "M-am înscris astăzi în UNPR şi îmi voi pierde mandatul de consilier local. Nu m-am cramponat niciodată de acest mandat".

update 4: Viceprimarul municipiului Hunedoara, Robert Dan, a declarat că marţi sau miercuri va anunţa ce decizie a luat: "Voi face o conferinţă de presă în are voi anunţa decizia mea"
update 5: Surse neoficiale i-au şoptit CIORII că încă doi consilieri locali de la Hunedoara, Florin Cazan şi Iosif Şoş, părăsesc PNL, optând pentru UNPR. Cei doi sunt prieteni cu Mircia Muntean.

update 6:

Biroul Politic Teritorial al PNL Hunedoara
COMUNICAT DE PRESA
In urma comunicatului de presă al UNPR apărut în data de 08.08.2011, dorim să facem următoarele precizări:
1. Domnii Cosmin Cristian Costa şi Marcel Morar nu mai sunt viceprimari ai municipiului Deva din luna iulie 2011 şi nici membri PNL, ei fiind excluşi din partid începând cu data de 03.08.2011, aşa că se pot înscrie ca simpli cetăţeni care nu mai au apartenenţă politică, în orice partid doresc.
2. Domnul Dan Robert, viceprimar al municipiului Hunedoara, este membru PNL, fiind o dezinformare trecerea sa la alt partid.
3.Cât despre trecerea altor consilieri locali, acest lucru nu este posibil, deoarece potrivit Legii aleşilor locali, odată cu înscrierea în alt partid aceştia îşi pierd de drept calitatea de consilieri locali.
Comunicatul face parte din lungul şir de minciuni şi dezinformări pe care PDL şi apendicele său, UNPR, le debitează pe bandă rulantă, în total dispreţ faţă de lege şi respectul pentru persoană, dispreţ menit să arunce praf în ochii cetăţeanului şi să încerce destructurarea opoziţiei democratice din România.
Cât despre aprecierea de care se bucură trădătorii şi fugarii din alte partide, aciuiaţi pe lângă mesele pline de bucate în speranţa că le vor cădea şi lor firimituri şi totodată îşi pot găsi protecţie politică pentru multele abuzuri săvârşite, aceasta nu poate veni decât tot de la cetăţeni obişnuiţi cu fuga de la un partid la altul, dornici şi ei să se înfrupte din ce-o mai fi de furat din ţara asta.
In încheiere, îl felicităm pe domnul Mircia Muntean pentru compania selectă în care se află alături de domnii Mihail Nicolae Rudeanu şi Aurelian Serafinceanu, care în urmă cu câţiva ani umblau să-l aresteze, motiv pentru care atunci a fost apărat de peste 5000 de membrii PNL strânşi în Marşul Tăcerii şi pe care acum îi blamează peste tot.
PREŞEDINTE
FILIALA TERITORIALA PNL HUNEDOARA,
MIRCEA IOAN MOLOŢ


                                                                                                            Monalise Hihn, Alin Bena

2 comentarii:

  1. Niste dobitoci, si unii, si altii. Nu e nici Molot mai breaz.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oauuuu......e o adevarata bomba pentru mine, mai ales ca ii cunosc pe Dan Robert, Dan Apostolescu, Florin Cazan si Iosif Sos. Am muncit in campania din 2008 alaturi de acesti oameni, oameni minunati din punctul meu de vedere. Doamne ce a ajuns PNL-ul...a reusit sa ne indeparteze si sa ne dezbine...Pacat, pacat de tot ceea ce am crezut in 2008.

    RăspundețiȘtergere