luni, 8 august 2011

Mai răsfiraţi, tovarăşi, mai răsfiraţi!

Întâlnire de taină la Motel Cinciş, în această seară. În jur de opt persoane, consilieri locali de la Deva şi Hunedoara, s-au întâlnit cu Mircia Muntean, grangur naţional la UNPR. CIORII i s-a şoptit că Mircia Muntean stătea în capul mesei. Nici prea bea, nici prea mînca. Le explica, probabil, cum devine treaba cu doctrinele şi cu UNPR-ul. Cică gesticula cam mult...
O precizare - era vorba despre consilieri locali ai PNL. Unul de la masă era Florin Cazan, consilier la Hunedoara. Ceilalţi erau la fel de celebri.
Estimp, la Petroşani, Mihail Rudeanu, preşedintele judeţean al UNPR, se dădea pe ecranele televiziunii Parîng, la o ediţie specială a emisiunii „Oameni şi fapte”. Îi ţinea bîzul, în studio, Ioan David, zis "Tata Bill", fost poliţist-şef, cu facultate la Mititica, recent absolvită - prim-vicepreşedinte UNPR Hunedoara.

Oameni mari, fapte măreţe! Cînd tovarăşii se răsfiră pe cîmpul de luptă, e miros de batalie straşnică. Staţi pe-aproape, că Păsăroiul adulmecă scandalul de nu-i adevărat! Să curgă vopseaua! Să se amestece culorile!

                                                                                                                                                M.H. & A.B.

Un comentariu:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=3l3GpLRVaGk&feature=channel_video_title nu e de mirare , ca in deva se intampla toate intamplarile:)

    RăspundețiȘtergere