vineri, 5 august 2011

Ce face USL în Hunedoara? Ooopai-di-ri-da!

Victoraşe, Crine, făuritori ai unei măreţe construcţii politice care va schimba faţa României, luaţi-vă o pungă mare cu pufuleţi, ţineţi-vă de mînuţă şi savuraţi, în continuare, un dialog între aliaţii politici din interiorul USL Hunedoara. Veţi descifra, la final, structura cărămizii din care e făcută construcţia. 
În studioul Antena 1 Deva: Nicolae Timiş, primarul oraşului Haţeg (de două luni membru PSD, deci...USL). A fost în PNL, de unde a plecat cu scandal.
La telefon, vicepreşedintele PNL Hunedoara, Tiberiu Balint. (PNL, deci ...USL).
Foşti colegi de partid (în PNL), actuali colegi de alianţă (în USL).
În urmă cu o zi, PNL l-a exclus pe viceprimarul Ioan Dabelea de la Haţeg (PNL, deci...USL), pe motiv că îl susţine pe primarul său, Nicolae Timiş (PSD, deci...USL!).
Complicat? Adică, viceprimarul PNL se face vinovat că respectă protocolul de colaborare al USL! În consecinţă, firesc - nu?, a fost exclus din PNL.
(Mircea Moloţ, al cărui nume este pronunţat în discuţie, este preşedintele PNL Hunedoara şi preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara. PNL, deci...USL! - dar asta aţi priceput, deja, pînă aici.)

Un comentariu:

  1. Vai, cat ma bucur ca vad si eu o frantura din emisiune! Mai fa asta, Aline! Stii ca in ....comnii eu nu prind! Insa Cioara o prind din zbor, mereu!

    RăspundețiȘtergere