duminică, 7 august 2011

PDL îşi trimite clientela în tabere sociale la mare

CIOARA e supărată. Dacă era tânără pedelistă îşi petrecea şi ea vacanţa la Costineşti, că acolo o trimitea partidu’ drept răsplată că lipeşte afişe şi huiduie pe la diverse manifestări. CIOARA a aflat că tinerii pedelişti hunedoreni s-au petrecut la mare, trimişi acolo de către deputatul Viorel Arion şi Dorin Gligor. CIORII i s-a şoptit la ureche că aproape toţi cei care au plecat moca la Costineşti sunt membri ai Organizaţiei de Tineret a PDL.

Printre „săracii” judeţului se numără şeful de cabinet al deputatului Viorel Arion, Radu Popoviciu, Valentin Asan, preşedinte al OT PDL Simeria, Marcela Danciu, şefă tot pe la PDL Simeria, dar şi Luiza Ţârlea, sora Iulianei Ţârlea, consilier pe la Organizaţia Judeţeană a PDL.  Mai mult, printre „amărâţi” sunt şi o serie de angajaţi de la Direcţia Judeţeană de Statistică – Cosmin Mitroi, Adelina Plic – ce au ajuns acolo cu sprijinul deputatului Arion. Un alt beneficiar este un tânăr din Hunedoara, Alexandru Ştefănescu, care nu a reuşit să-şi ia Bacalaureatul. Alte două dudui – Simona Tătaru şi Corin Duduia – sunt angajate la o firmă a aceluiaşi deputat de Hunedoara. Cică şi un oarecare Sebastian Mercurian, preşedinte al OT PDL Hunedoara a fost aşa de amărât, încât a avut nevoie de tabără socială.
CIOARA a mai aflat că şi copiii preşedintelui PDL Hunedoara, Dorin Gligor, ar urma să petreacă pe litoral luna aceasta. Şi să n-o uităm pe Aniela Marin, nepoata lui Gheorghe Barbu, secretarul general al Camerei Deputaţilor. CIOARA a făcut şi precizările astea şi vă invită să citiţi şi asta:
                                                                                                                                                                                        Monalise Hihn



4 comentarii:

  1. Si eu am fost la mare. A fost misto. Asteptam tabara de anul viitor. Monalise, cum o mai duce Ovidiu Hada, va mai vedeti la ceas de seara?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Xmas: dacă ai ceva decent de spus, te mai aştept. Indiferent de opţiunile şi de părerile tale. Dacă nu, se întîmplă aşa: mesajul tău ajunge la spam. Nu vreau să fac aici loc pentru cei care scriu, de obicei, pe faianţa din locuri publice. Asta-i regula aici, unde cred că ai nimerit accidental.

    RăspundețiȘtergere
  3. hai, că am dat copy-paste la o precizare pe care am făcut-o mai demult, dar pe care trebuie să o repet, din timp în timp. Deci:
    Prieteni dragi, mă văd nevoit să mă repet, dar o fac, periodic, mai ales pentru cei care au deschis mai tîrziu şi-mai-micile-ecrane: Vă mulţumesc că vizitaţi acest blog. Vă mulţumesc şi pentru comentarii, în covîrşitoarea lor majoritate pertinente şi inteligente, care adaugă plusvaloare textelor şi, nu de puţine ori, sînt bogate în informaţii. Vă rog, totuşi, să respectaţi regula acestei case: fără injurii adresate autorilor sau celorlalţi participanţi la comentarii. Dacă găsiţi că modul în care e tratat jurnalistic un subiect nu vă convine, adăugaţi propria versiune, indiferent care ar fi aceea, DAR COMENTAŢI SUBIECTUL, VĂ ROG, NU ATACAŢI AUTORII ARTICOLELOR. Şi, mai ales, nu atacaţi invitaţii care au bunăvoinţa de a posta articole pe blogul meu. Sînt oaspeţii mei, oameni cu mulţi ani de jurnalism, care îşi asumă, curajos, identitatea şi paternitatea (maternitatea, după caz!) articolelor pe care le produc. Nu voi lăsa, în numele unei aşa-zise libertăţi de exprimare, ca anonimi agramaţi şi violenţi să intre la mine în casă şi să-mi jignească musafirii. Nu pot lăsa ca acest lucru să se întîmple. Dacă opiniile exprimate nu vă convin, aveţi următoarele variante: a) să le combateţi, cu argumente, PE SUBIECT sau b) să părăsiţi acest blog. Dacă respectaţi această regulă simplă, în varianta a, comentariile voastre se vor regăsi acolo unde le-aţi postat. Dacă insistaţi cu alt gen de comentarii, ele vor lua direcţia SPAM. Ok, ne-am înţeles aşa? Aa, şi nu uitaţi: pe acest blog au voie să înjure doar senatorii (au mai rămas două ore jumate!). Mersi de înţelegere, scuzaţi că v-am reţinut.

    RăspundețiȘtergere