miercuri, 4 iulie 2012

Romanian dreamin'

Un comentariu:

  1. "Incep prin a va felicita pentru votul impresionant obtinut astazi, 284. Va apropiati de 322, o cifra care v-a adus noroc data trecuta"
    Frumos si surprinzator, pentru naivi, blitzkrieg-ul declansat ieri de USL. Din pacate, pentru unii, chiar adrisantul l-a anuntat acum 2 luni, pe 7 mai, si, banuiesc, ca asta n-a prea fost "Somnorila" in astea 2 luni.
    Ce-o fi, o fi. Bucurosi le-om duce toate, ....
    P.S. Cred ca gresiti la ultimul punct. Desi accept aceasta Romanie, nu cred ca sunt prost. In fond, din aceasta Romanie reala (nu una ideatica) provin si eu si, fara nici o urma de patriotism de parada, nu cred ca mi-ar fi placut sa traiesc altundeva.
    P.S.2 Ma bucur ca ati revenit de la pescuit, cred ca vara asta va fi mai "agitata" si veti avea ce comenta.
    P.S.3 Cred ca un subiect interesant de discutie ar fi raspunsul la intrebarea: "Megeti la referendumul de demitere a presedintelui?"
    Desi, cea mai logica solutie pentru cei care nu doresc demiterea acestuia este absenteismul (pe prezenta la locale, si chiar cu cca 5 % mai mare, si eliminand pe votantii politic al PDL de cca 20%, sigur nu s-ar asigura validarea referendumului), credeti ca s-ar putea sustine asta intr-o campanie de marketing politic ce va urma si daca da, cum? Pentru USL-asi o intrebare a carui raspuns corect se premiaza cu prezenta mea la vot: Cine a zis: "Inca o victorie ca asta si suntem terminati?"
    Parcimoniosul

    RăspundețiȘtergere