luni, 22 octombrie 2012

Mircia Muntean nu a trecut testul de integritate

      Ştirea de ultimă oră:
      Comisia de etica a Aliantei Romania Dreapta a respins 24 de candidaturi, decizie validata luni si de conducerea centrala a PDL. Potrivit surselor Hotnews.ro, printre cei care nu au trecut testul criteriilor Monicai Macovei sunt fostul primar al Devei, Mircia Muntean(PDL) - foto, Marinica Cazacu (PDL), Danut Liga (Forta Civica) si Stefan Pirpiliu (Forta Civica). Mai multe, AICI.
       
      O ştire anterioară:
      Surse din PDL citate de Newsin precizau ca liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, democrat-liberalul Mircia Muntean si presedintele organizatiei din Ialomita, Marinica Cazacu sunt candidatii "cu probleme grave" de integritate, existand astfel posibilitatea ca in Comisia de Etica sa li se dea un aviz negativ.
      Sursa: www.NewsIn.ro

      Bun, ăstea-s ştirile. Protagonistul nu a putut fi contactat telefonic (cică ar fi prin China, Doamne-iartă-mă), aşa că ne mulţumim cu două surse.
      Şi acum, întrebare: cît de departe credeţi că sîntem de ipoteza senzaţională (dar de astăzi perfect fezabilă) pe care o invocam AICI?
      Adică Mircia Muntean, candidat PNL!
      Cu lacrimi de regăsire, cu bîlci, cu jurăminte, cu îmbrăţişări, cu tot.
      Electoratule, ce ţi-ar mai plăcea telenovela!
      Acum Moloţ serveşte pentru ghem, set şi meci. Hai, pa!

3 comentarii:

  1. Nu a trecut de comisie nici Budulan. Cum care Budulan? Pompilica, bre!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parcă Pompi se cerea la ANRE, nu în Parlament. Dacă tot devenise specialist în energie, prin numire, era păcat să i se irosească priceperea printre cei 470 de parlamentari. De la ANRE l-au hîşîit, din cîte ştiu eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pompi a jucat la doua capete - candidat la parlamentare si membru in Comisia de reglementare la ANRE. Normal, pentru un fost prefect si apoi director pe la tot felul de mega-societati de stat (gen Formenerg, Nuclearelectrica) si consilier in Consiliul General al municipiului Bucuresti, dar care acum e pe tusa. Nasol pentru el e ca a muscat-o cu ambele. Sincer, cred ca ar fi preferat sa ajunga in conducerea ANRE, unde presa vorbea despre venituri per capita de 50.000 E pe luna. Suna SF, dar cica "renumeratia e mica, dupa buget", ca sa dea bine in ochii prostimii, dar sporurile si primele sunt colosale. Poate aflam daca e adevarat de la Ghe. Barbu, alt sinecurist de-al nostru, care a prins castana ANRE-ista.

    RăspundețiȘtergere