joi, 26 mai 2011

Lovitură de teatru: Heiuş NU este candidatul PD-L la Primăria Orăştie!

După ce şi-a lansat public candidatura la Primăria Orăştie, din partea PD-L,  după ce a făcut conferinţă de presă, a dat declaraţii şi a apărut în ziare, Lucian Heiuş, şeful Finanţelor Publice (DGFP) Hunedoara, se află într-o situaţie penibilă.
Într-o conferinţă de presă desfăşurată astăzi la Deva, preşedintele PD-L Hunedoara, Dorin Gligor, a anunţat oficial: „ Lucian Heiuş NU este candidatul PD-L pentru Primăria Orăştie. Hotărîrea o va lua partidul, pe baza unor sondaje de opinie. Lucian Heiuş a furat puţin startul!”
Aflat alături de Gligor la conferinţa de presă, deputatul Iosif Blaga, întrebat dacă susţine candidatura lui Heiuş la Primăria Orăştie, a spus: „Eu nu susţin candidatura nimănui. Eu susţin interesul oamenilor. Vedem cine va candida, din partea PD-L, pentru Primăria Orăştie. Aşteptăm sondajele. Mi-aş dori să fiu primar la Orăştie, dar partidul stabileşte cine e candidatul.”
„Nimeni nu pleacă din PD-L Hunedoara la un alt partid. Niciun parlamentar. Sîntem o echipă şi tema plecărilor din partid este una falsă” – a mai declarat Gligor.
La conferinţa de presă de la Deva au mai participat deputatul Viorel Arion şi primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi.
La sfîrşitul conferinţei de presă, Dorin Gligor şi Iosif Blaga s-au sărutat. Pe obraz. De două ori.
Mmm?

Februarie 2009: Iosif Veniamin Blaga, proaspăt deputat PD-L, îi propune lui Lucian Heiuş să treacă de la PNL la PD-L. Ocazie cu care îi promite lui Heiuş că va fi candidatul PD-L la Primăria Orăştie, în 2012. Heiuş trece, Blaga uită.
Mmm?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu