vineri, 10 iunie 2011

Come to daddy!

În urmă cu cîteva minute, am primit pe mailul personal informaţia că va apare (corect: va apărea, falfabeţilor!) un site cu informaţii incendiare despre ziarişti. Sînt nominalizat. Textul îl aveţi mai jos. După analiza chimică şi grafologică a textului scris cu jetul în zăpada de iunie, pare clar: urina lui Oancea (Florinel, pentru puppyes, fost viceprimar) şi mîna lui Zoli L., fotograf de nunţi, un băiet care-i ţine pixul disperatului cînd găseşte cărarea înfundată (detalii despre IP-uri, la cerere). Nţţ-nţţ!, băieţei răi, o să bată tati la popou pe voi, aţi făcut pipi unde nu trebuie şi v-aţi pătat şi pantalonaşii! Of-of!
Deci: Sînt mason şi-mi trădez fraţii, expunîndu-mă la riscuri mari! Îmi plec un cap în timp ce negociez cu celelalte trei! Cînd nu mai pot, o chem în ajutor pe Monalise.
Iată textul mailului pe care l-am primit:
veti putea afla informatii incendiare despre
 Ziaristii de pe statul de plata al lui Dan Radu Rusanu si Mircea Molot
 despre Bena Alin ca membru al Lojei masonice de la Hunedoara,  cum isi tradeaza fratii si la ce riscuri se expune pentru ca-i vinde
 despre Monalise Hin si dependenta financiara de Molot, Rusanu si Hada
 cum se trucheaza sondajele de opinie comandate pentru Deva, Hunedoara si pentru judetul Hunedoara.
 despre obiectivitatea si impartialitatea ziaristilor angajati de Marginean Petru si sotia sa Gabriela
 depre cum pleaca Bena capul in fata controlului lui Marginean impus emisiunilor si stirilor
 despre luptele interne din PNL , determinate de ultimul sondaj de opinie comandat si falsificat de Antena 1 Deva
 despre ziaristii fara studii de la televiziunea condusa de Mircea Molot
 despre insolventa la care a ajuns televiziunea UNU TV
 despre cum negociaza Alin Bena atat cu PSD-ul, cu PD-ul  cat si cu Rusanu si Molot o eventuala sustinere in emisiunile din campanie si cat costa jocul la 3 capete
 despre ce l-a determinat pe Mircia Munteanu sa accepte propunerea UNPR si legatura acestei decizii cu Crin Antonescu
 veti mai afla de ce are nevoie de ajutor Alin Bena in emisiunile lui ( Monalise Hin)
despre cati bani trebuie sa oferi echipei Realitatea sa apari de bine sau sa apara de rau dusmanii tai
si multe altele
Staţi pe-aproape, tati, că începe!
Aici veţi afla prima dată TOATE dezvăluirile despre mine lansate de aceşti disperaţi (uşorul agramatism al frazei e expré, ca să-l înţeleagă idioţii ăia).
Dar, mai ales, veţi afla muuuulte lucruri interesante despre TOŢI oamenii politici ai judeţului Hunedoara.
De luni, ne întîlnim pe www.cioaravopsita.ro , unde vă promit super-spectacol de urlete şi lumini. Şi culoare, că cioara-i vopsită. În culorile războiului, de azi!

23 de comentarii:

  1. Florin Oancea

    Pentru ca numele meu a fost folosit si murdarit in articolul - Come to daddy ! - ma simt obligat sa fac unele precizari .
    Intoxicarile sunt o practica des folosita in societatea romaneasca . Ele se practica, din pacate, fie pe taramul luptelor politice, fie pe cel al luptelor economico-financiare sau de orice alta natura. La intrebarea: de ce ar urmari cineva sa improaste cu noroi o alta persoana? raspunsul este simplu: pentru a o discredita. Dar, in egala masura l-as intreba pe Alin Bena , cel care ma acuza direct si pe nedrept ca as fi implicat in transmiterea mail-ului respectiv, ce interes m-ar impinge sa incep un razboi cu reprezentanti ai presei, cu care eu personal nu am nimic de impartit si totodata, ce as avea de castigat din aceasta batalie? Raspunsul este la fel de simplu : NIMIC. Dar, ce ar avea de castigat cei care incearca sa acrediteze ideea ca eu as putea fi in spatele unui astfel de demers sau de scenariu ? Raspunsul este si mai simplu: ostilizarea ziaristilor fata de candidatul Florin Oancea.
    Lupta mea declarata si nu mimata este cu actualul primar Mircia Muntean si ea va continua cel putin pana la alegerile locale din vara anului viitor. Il voi infrunta zilnic si il voi invinge pe Mircia Muntean, pentru ca el este adversarul meu.
    Cu reprezentantii presei nu am avut, nu am si nu voi avea nimic de impartit vreodata. Nu tin sa imi fie prieteni , dar nici nu am vreun interes sa ma cert cu ei. Cand am avut ceva de spus, am spus direct, fara intermediari si tu stii bine acest lucru, Aline.
    In concluzie , nu imi este rusine sa ma uit in ochii fiecarui ziarist invocat in acel mail si o voi face cu constiinta impacata ca nu sunt implicat in nici un fel in aceasta poveste .
    Mai devreme sau poate mai tarziu adevarul va iesi la iveala si atunci sunt convins ca vei avea taria de caracter sa iti ceri scuze in fata mea pentru nedreptatea pe care mi-ai produs-o si eu voi avea bunavointa sa iti accept aceste scuze. Este insa regretabil ca la experienta ta poti cadea asa de usor in astfel de capcane.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din Banat până la Iaşi
    Se resimte lipsa sării,
    Fiindcă cei mai mulţi ocnaşi
    Au ajuns la cârma ţării.

    (Păstorel Teodoreanu)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place sa cred ca pentru unii jurnalisti, fie ei si moderatori de emisiuni, deontologia profesionala nu este un cuvant necunoscut.A face afirmatii neverificate si care ulterior se dovedesc a fi total false nu fac cinste unui jurnalist cu vechime si asta se intampla cand ai informatii false sau mai grav cand nu te-ai documentat, apropo de a scrie cu pixul altcuiva.A gresi e omenesc iar a-ti cere scuze tine de educatie.Si pentru ca barfa e la stadiu de incipient nu o pot considera decat o barfa .Apropo astept detalii pentru a a avea ocazia sa ii luminez pe cei ce incearca si nu reusesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Florin Oancea: un răspuns corect şi, mai ales, de bun-simţ din partea ta! Întotdeauna mi-am cerut scuze atunci cînd am greşit şi o voi face şi acum, poţi să fii sigur - DACĂ am greşit. Deocamdată aştept dezvăluirile, sper ca ele să apară şi să le putem comenta, chiar împreună, dacă vrei.
    @ Anonim-ul de mai sus: 1. "deontologia profesională" NU e UN cuvînt; 2. "Deontologia profesională" e un pleonasm; 3. poţi vorbi despre "deontologia jurnalistică", eventual (pluton, la DEX adunarea!); 4. de acord, a-ţi cere scuze, cînd greşeşti, ţine de educaţie. Eu m-am declarat dispus să o fac, DACĂ am greşit; 5. Bună fraza de final: îţi voi aduce iluminarea necesară pentru că, nu-i aşa, eu sînt un "Illuminatti", în accepţiunea masonică. Mehr licht, băieţii, staţi că vine!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Florin Oancea: era să uit! Tu ŞTII foarte bine, Florine, că eu ŞTIU ce vorbesc. Dacă vrei să povestim despre mizeria din presa locală, ai fi un partener de dialog extrem de util. Cu condiţia să fii şi extrem de sincer.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aline, "Illuminatti", adică, cum vine asta, poate, eventual ILUMINAŢI. Fii şi tu mai atent, ce Dumnezeu!...

    RăspundețiȘtergere
  7. Florin Oancea

    Nu cred Aline ca ai auzit despre mine sa fi jucat o singura data la doua capete, desi in politica "mioritica" acest mod de lucru a devenit o practica.
    Daca tu insisti, putem povesti si despre "mizeria din presa locala" , am preluat formularea ta,sunt deschis la dialog, dar eu as prefera sa discutam despre MIZERIA din politica romaneasca ( locala sau nationala ). Mult mai mult rau pot face societatii politicienii decat unii ziaristi. Te asigur de o maxima sinceritate.
    Si pentru ca sunt si eu un competitor in politica locala, nu am putut defila prin ea fara sa fi fost murdarit de multe ori sau, din pacate, fara sa murdaresc uneori pe altii.Insa, pentru a nu fi acuzati drept carcotasi as prefera ca dialogul sa il porti pentru inceput cu mine, despre mine, cu bune si cu rele.
    Ceea ce m-a deranjat cu adevarat la comentariul tau a fost asocierea numelui meu cu aceste iminente dezvaluiri si mai putin epitetele scrise la "cald" sau poate la nervi.

    PS Iti recomand sa compari IP-ul meu(de pe care iti postez acest comentariu) cu IP-ul mailului pe care l-ai primit.

    RăspundețiȘtergere
  8. ....de la Zoli
    Adevărul e ca baţi campii si habar nu ai despre ce scri in nici un caz in cunostinţă de cauză (poate ai fost prost informat sau deliberat nu stiu cert e ca esti intr-o mare eroare!)
    Iar daca in asta constă sa iţi câstigi existenţa in a inprosca cu mizerii si minciuni lansând zvonuri TOTAL NEADEVARATE, cel putin legate de persoana mea ,te sfatuiesc sa te documentezi daca ti la prestatia ta de jurnalist , e jenant chiar aveam pretenţii de la tine.
    Apropo daca ţi-a fost greu sa afli numarul meu sa ma suni , ceace nu ai facut-o mai ales ca ne cunosteam eu am incercat sa te sun dar se pare ca nu binevoieşti a răspunde, ai motivele tale precis.

    RăspundețiȘtergere
  9. Zoli, banuiesc ca -ti va raspunde... cand vei invata sa scrii corect!

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesant cum apare acest site de dezvăluiri despre ziariști taman după ce au văzut că acest blog este citit și are impact(se vede și din comentariile de la post-ul ăsta).
    E ca la comuniști , numai că de la conceptele de revoluție și contra-revoluție au ajuns la blog și contra-blog(că anti-blog nu pot să spun că e, până nu-l văd).
    Între timp nu pot decât să urez succes blogului care se va muta în casă nouă de luni - www.cioaravopsita.ro.

    A. Maximus

    RăspundețiȘtergere
  11. Zoli, stai linistit pt. ca acesti frustrati nu stiu cu ce sa mai iasa in presa si scriu barfe si inventii. Despre deontologie nu are rost sa vorbesti pt ca este un lucru strain pt ei. Si sa sti ca este valabil proverbul "Parul destept paraseste capul prost".Iar acel anonim care cunoaste atat de bine gramatica si te ataca ar trebui sa fie barbat si sa-si dea numele.Este satula tara asta de ipotenti lasi.

    RăspundețiȘtergere
  12. sa stii....se scrie cu doi de i, d-na Gabriela! si se spune impotenti, nu ipotenti! vai, vai....gramatica asta! grea! nu????

    RăspundețiȘtergere
  13. Interesant e ca analizati doar din punct de vedere gramatical mesajele primite si nu aspectele care va sunt adresate,va treceti ca si anonimi la raspunsuri asa ca sa dea bine de parca nu tot voi dati raspunsuri.Asta e parerea mea. De ce incercati sa prostiti lumea? Putin profesionalism, "jurnalistic cum spuneati"

    RăspundețiȘtergere
  14. D-l Sorin, eu nu am treaba cu politica si nici cu jurnalismul, sunt un simplu cititor, insa taxez ori de cate ori am ocazia pe cei care nu scriu corect romaneste!

    RăspundețiȘtergere
  15. Banuiesc ca ai totusi o jumatate de norma la ei de te ocupi cu corectura?Sau e un hoby?

    RăspundețiȘtergere
  16. Apropo sunt curios pe "ei" cum îi vei taxa cand se va dovedi ca gresesc sau "ei" niciodata nu gresesc (ma refer la echipa redactionala ), cititorule?

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu m-am adresat cu politete, insa dumneavoastra imi spuneti tu! Si banuiesc ca mi-ati putea fi fiu!Insa.......respectul e plecat de multa vreme de pe aceste meleaguri!

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi cer scuze a fost o scapare si totusi observ ca sunteti pe receptie dar nu raspundeti la subiect.

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamna Gabriela, sunt destul de barbat si-mi dau numele.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru ca asa a-ti dorit dumneavoastra ,"sa-mi dau numele"...

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu sunt celalalt anonim! cu greselile gramaticale! nu imi dau numele! he, he! cine stie ....cunoaste!
    Bine ca ati facut erata la ati, domnule barbat Crina, ca altfel si pe dumneavoastra va taxam!

    RăspundețiȘtergere