sâmbătă, 16 iulie 2011

Primarul divorţat * Proxeneţii plimbat * Prietenii înjurat * Cîrdăşia de pe vremuri uitat

„Domnul Primar Mircia Muntean nu a fost niciodată cunoscut ca un intelectual şi nici ca un om al cărui bun simţ să fi devenit proverbial. De această dată cred însă că depăşeşte limitele pe care un om psihic sănătos ar trebui să le aibă.
Se pare că vechile obiceiuri de cînd se ocupa de tunuri imobiliare alături de Puiu Man şi alţi interlopi au revenit (afacerile Shell, Mac Donald’s etc).
Timpul petrecut în îndelungatele deplasări în străinătate alături de oameni de afaceri veroşi, infractori condamnaţi şi proxeneţi nu avea cum să nu lase urme.
Este posibil ca şi divorţul din interes prin care trece să lase urme asupra unui psihic şi aşa labil.
Dar nimic nu poate scuza violenţele verbale şi fizice care în ultima vreme au devenit a doua natură a Primarului Mircia Muntean.
Îl asigur pe acestă cale de toată compasiunea mea!”
                                                                                                                    Tiberiu Balint
                                                                                     Vicepreşedinte Filiala Teritorială PNL Hunedoara
                                                                                                                  Consilier judeţean

9 comentarii:

  1. Bolnav ,stresat !
    De compatimit !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că situația psihica a lui Mircia Munteanu e de ras nu de compatimit… Pentru boala sa nu există nici o soluție omenească, in afara de un singur leac: impacarea de sine ca a dat cu “mucii in fasole”.
    In Romania lupta politica a trecut de la violenta verbala la violenta fizica, iar "Când banul zornăie pe multe muchii, / Azi mulţi aprozi şi domni, din întâmplare, / Sunt, pentru ţară, rude cu păduchii".
    Ar trebui oare sa imi compatimesc politicienii? Ar trebui oare sa am compasiune fata de cei care au avut si au putere de decizie? Ar trebui oare sa am compasiune fata de niste ‘victime’ care au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa fure si din cauza prostiei sa isi fure singuri caciula?
    Imi pare rau, nu am de ce sa ii compatimesc.
    Atunci cand vorbim despre compasiune, de obicei ne gandim la a lucra cu cei mai puţin norocoşi decat noi. Deoarece noi avem şanse mai mari, o educaţie mai bună, sănătate mai bună, ar trebui să fim plini de compasiune faţă de cei care nu au parte de toate acestea.
    In cazul de fata nu stiu daca Tibi Balint are de ce sa-l compatimeasca pe Mircia Muntean……, doar au fost in aceeasi barca, au fost partasi la multe, au impartit multe…….Si nu cred ca Tibi este usa de biserica …….

    Într-o ţară din pădure/Unde mulţi visau să fure/Se-adunaseră la sfat:/Lupul cel împeliţat, /Cu jupânul de vulpoi/Trei bursuci şi un cotoi/Să discute pe-ndelete/Strategiile şirete,/Să aleagă, după sfat,/Dintre ei un şef de stat. /Şi-a zis ursul: „Eu, măi vere/Nu m-am săturat de miere/Şi aş vrea, că nu-s netot,/Să mă ling, din nou, pe bot…”/Lupul, tot flămând şi el,/Deşi travestit în miel,/A grăit: „Fac tărăboi,/De n-ajung paznic la oi!”/Şi aşa, cu multă sfadă,/Dând din gură şi din coadă/Au ajuns, târziu, spre seară,/La concluzia finală,/Trasă, sincer de vulpoi:/„Păi de ne propunem noi,/Domnul urs patron cu stare/Sau bursucul cel mai mare/Tu un lup, eu găinar,/Candida-vom în zadar;/N-o s-avem succes cât veacul/Că ne ştie tot săracul!/De aceea cred că-i cazul/Să schimbăm puţin macazul/Susţinând, cu toţi la vot,/Pe mistreţ… mi-e şi nepot,/Şi loial în bună parte,/Are şi puţină carte,/Iar când va ajunge sus/Va pupa laba de urs,/Va muta lupul la strungă/Şi-o s-avem toţi bani în pungă!”

    RăspundețiȘtergere
  3. Singura "cardasie" pe care am avut-o cu Mircia Muntean a fost ca atunci cand generalul Pitulescu il acuza ca este infractor,i-am luat public apararea.
    Ma deranja atunci faptul ca in spatele fiecarei actiuni a primarului se presupunea o fapta de natura penala.Ori,chiar daca pare neverosimil pentru unii,Mircia Muntean a facut si multe lucruri bune.Daca as avea motive i-as lua apararea si acum.Din pacate nu am.Se pare ca anturajul pe care il are in prezent l-a facut sa revina la obiceiurile din anii '90.
    In rest am fost colegi de partid si ne-am acceptat unii pe altii cu bune si cu rele.Asta nu inseamna ca am impartit ceva cu Mircia Muntean.Daca l-ati cunoaste mai bine pe Mircia a-ti sti ca el nu imparte nimic cu nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tibi draga nu trebuie sa te simti atacat. La felul cum ai reactionat nu ai facut decat sa arati ca putin te-a deranjat ceea ce am scris. Oricum spre deosebire de Mircia, tu ai un atuu, esti simpatic si asta uneori sterge cele "defecte" ale tale.
    Atunci cand incercam sa ne scuzam, nu facem nimic altceva decat sa ne acuzam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai partea cu cardasia si cu imparteala! Cred ca stii de ce! In rest nicio suparare. Apropos bune versuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tibi, cand am folosit cuvantul "imparteala", l-am folosit in contextul ca atunci cand ati fost in aceeasi barca, ati impartit si bune si rele.Recunosc insa ca am scris doar ptr a vedea cum reactionezi si asta pentru ca te cunosc. Referitor la versuri, ai dreptate si mie mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tibi draga, as dori sa intelegi din acest citat ceea ce vreau sa-ti transmit "”Trecutul ne defineşte. Putem căuta motive să scăpăm de el sau de părţile rele, dar singura cale de a scăpa e să adăugăm ceva bun în el“.

    RăspundețiȘtergere
  8. fara acest "nebun" PNL HD nu cred ca ar fi contat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Domnule Balint,

      Hunedorenii au o mica problema, nu stiu unde sa va gaseasca numele pentru a-si da seama cine sunteti.In realitatea sunteti mana dreapta a "mosuletului zglobiu" si sunteti de folos la orice activitate fie ea legata de afaceri fie de forta de frecare.
      Asadar avand aceasta onoare ati putea avea bunul simt sa folositi acest "privilegiu de mana dreapta" in beneficiul hunedorenilor si nu la satisfaceri de orice fel ( sa nu se inteleaga gresit - satisfacere in business).
      A si va oferim un plus de cultura si inteligenta "Mac Donalds" se scrie "McDonald's" dar cum limba engleza este folosita numai la injuraturi va fac o urare: Sa va duceti in... McDonald's.

      Cu stima,
      Acelasi cetatean care v-a votat ca funduletul dumneavoastra zglobiu sa stea pe un scaun cald si pufos.

      Ștergere