marți, 21 februarie 2012

Ei a reuşit âncearcă şii tu!


Vrei s-ă faci parte dintro echipă tînără dinamică şi motivată care s-ă scimbe soarta ţări şi al judeţului?
 
Vrei s-ă numai te conducă ciocoi liberalii turnători care sa îmbogăţit din licitaţi cu drumuri şi cu canalizare şi contracte cu gineri şi care are propretăţii de nu l-e mai ştie numărul şi merge la vânătoare să âmpuşte animale nevinovate?
Vrei s-ă scapi de ciuma portocalie lăcuste hydre care şea pus clienţ directorii la intreprinder de Stat pe banii grei şi care nea tăiat pensi şi salari şi care nu ma-i putem respira de ei că nea terminat cu choru lor cu totlu?
Vrei s-ă numai auzi de baroni roşi de a alu Iliescu care nea furat după revolţie şia distrus tota industriia acricultura şia privatizat tot cea facut Ceauşescu pentru ifractori lor şi care az sânt ca copi noi născuţi na mîncat usturoi nu le pute gurile şi să picteaz-ă pân bisereci ca sfinţ?
Vrei s-ă nu mai vrei s-ă vez la tv tonomate lu felix turnător securist care arată cur la omini şi nea zgiriat la criere şi ureci cu dana grec care zbeară ca mamuţ-a curentat şi tot dă local cu smurd cu retezat de nea plictisit şi sagită la tv cablu şi la calu lu deceba-l ca fraieri că nare ce face să plictisăşte?
Dacă caz că vre-i nu trebe numa să te uiţi ân fiecare seară şi noptea la OTV la domnu Dan D. Direct şi s-ă dea-i sms la număr afişat pe ecran jos dreapta 0,44 eur făra tevea şi s-ă spui direct la ce vreai s-ă candidezi de la partidu popoului dinrect vez că sa ocupat decât postu de primar la deva şi şef la judeţul HD aceştia doi a reuşit âncearcă şii tu! Grabeşt-ete!!!

6 comentarii:

  1. Si vriei, ba ci ti iai di omeni cinstitii fara motive

    RăspundețiȘtergere
  2. Eba a scris aceasta panflet de zilemari (semnu intrebarii) cacam pare stilu ei de esprimare :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Se vreai ,bre , vreai gilseava cu mini?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sce va legati di moldovenii mei, bre! Is oamini di afaceri. Sau poate va roade invidia ca nu aveti si voi la PDL asa oamini vrednici?

    RăspundețiȘtergere
  5. ceai bre cu alesu lu popuru. si ce dac 0,44 eur, dau 5o semsuri in ficrae noapce cami deconeaza aia2 din poze.
    Zsolt

    RăspundețiȘtergere
  6. astia doi adica-caricaturile astea ? Un betivan incult si un incult betivan. Asta ne trebe noua. Da sa-i rasturnam pe ciocoiii Mircea si Mircia si sa-i inlocuim cu fii Elodiei. Betooon !!!

    RăspundețiȘtergere