miercuri, 4 aprilie 2012

Instincte, primare

Gheorghe Ile, primarul din Vulcan, a spus că l-au scuipat oamenii pe stradă, din cauza partidului, de aceea a plecat din PDL. Acum, că s-a lipit la USL, speră, probabil, că oamenii îl vor linge pe stradă.
Spor la treabă!
Migratorii din PDL sînt o problemă pentru PDL dar o problemă şi mai mare pentru USL. Şefii USL nu se pot abţine, din lăcomie, să mai bifeze o racolare de la adversari, să mai înfigă un steguleţ USL pe harta judeţului – dar preţul plătit pentru aceste trofee este mult prea mare, şi anume riscul de explozie în organizaţiile locale PSD şi PNL. Activiştii din organizaţiile locale au sperat timp de 4 ani, au îndurat la umbră şi întristare şi s-au zbătut  pentru a-şi promova proprii oameni. Aceste organizaţii sînt acum extrem de nemulţumite, pentru că în capul mesei, la loc de cinste, au fost aşezaţi cu forţa migratorii, adversarii lor de pînă mai ieri.
Aceştia vor fi candidaţii de primar şi de consilieri, pe locuri privilegiate, iar munca organizaţiilor locale ale PNL şi PSD va fi ştearsă cu buretele, fără niciun regret, fără cea mai mică urmă de moralitate, în numele unui principiu tembel, că „aşa e în politică”. Aşa se întîmplă, acum, în organizaţia PSD Vulcan, care e în stare de răscoală. Pesediştii ameninţă că se vor strînge în număr mare la sediul organizaţiei PSD Vulcan şi îi vor scoate în şuturi de acolo pe Ile, Angela Stoica, Laurenţiu Nistor şi chiar Liviu Dragnea, dacă vor îndrăzni să le impună candidatura fugiţilor din PDL.
Şi, la urma urmelor, de ce are nevoie USL de astfel de racolări care îi aduc deservicii majore, din moment ce afirmă că are 69% intenţie de vot în sondaje, în judeţul Hunedoara? Sau poate că nu e chiar aşa?
Aş zice că USL ţopăie cam devreme pe melodia „Mihaela, dragostea mea”, căci pînă dimineaţă mai e cale lungă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu